首页
登录
职称英语
______ is committed to mediating the dispute between Israel and Syria. [original
______ is committed to mediating the dispute between Israel and Syria. [original
游客
2023-12-08
68
管理
问题
______ is committed to mediating the dispute between Israel and Syria.
The United States has given a cautious welcome to the announcement by Israel and Syria that they have been holding indirect peace talks for the last year. A senior State Department official said an agreement would be helpful but reserved the most praise for Turkey for its role as mediator. The Israeli Prime Minister Ehud Olmert described the talks as exciting. From Jerusalem, here’s our Middle East correspondent Tim Franks. The momentum has stepped up since Monday with both Syria and Israeli envoys in Turkey. The two countries have tried and failed before to reach agreement most recently eight years ago. There is, however, profound skepticism as to why the existence of these talks should be confirmed now. Many in Israel believe it reflects a lack of progress in negotiations with the Palestinians and the Prime Minister’s own domestic political difficulties.
选项
A、Palestine
B、The United States
C、Turkey
D、The Middle East
答案
C
解析
事实细节题。根据新闻可知,美国国务院某高级官员并没有赞许土耳其作为调停人在两国关系中所起的积极作用,可见土耳其曾作为两国的调停人。因此C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3254446.html
相关试题推荐
HomelandSecuritySecretaryMichaelChertoffisblamedfor[originaltext]Hom
【1】[br]【10】[originaltext]HavingbeenastudentandteacherinChina(atP
【1】[br]【6】[originaltext]HavingbeenastudentandteacherinChina(atPe
【1】[br]【4】[originaltext]HavingbeenastudentandteacherinChina(atPe
WhichofthefollowingisINCORRECTabouttheexplosion?[br][originaltext]
WhichofthefollowingisINCORRECTabouttheexplosion?[originaltext][7]K
WhatdowelearnaboutNCLB?[br][originaltext]M:Goodevening.Todaywehave
WhatdowelearnaboutNCLB?[br][originaltext]M:Goodevening.Todaywehave
WhatdowelearnaboutNCLB?[br][originaltext]M:Goodevening.Todaywehave
WhichofthefollowingstatementsaboutthenewcensorisINCORRECT?[originalte
随机试题
Whatarethespeakersdiscussing?[br][originaltext]M:Hello,Ihavesomepack
Cultureisthesumtotalofallthetraditions,customs,beliefs,andwayso
Apioneeringheadteacheriscallingforallsecondaryschoolstofollowhis
Everyculturehasacceptedstandardswhenitcomestopersonalhygiene.For
有公司采用弹性工作制,更注重效率,而不是压力。(emphasison)Somecompanieshaveintroducedflexiblework
Theresearchersfindthattherearestrongerconnectionsbetween______.[br]N
某公司以单利方式一次性借入资金2000万元,借款期限3年,年利率8%,到期一次还
最集中最直接地反映经济基础和阶级利益的社会意识是()A.道德 B.政治思想和
呋塞米临床上作为A.利尿药 B.抗癌药 C.抗过敏药 D.镇痛药 E.抗
A. B. C. D.
最新回复
(
0
)