首页
登录
职称英语
Which of the following is NOT a result of H1N1 outbreak in Mexico? [originaltext
Which of the following is NOT a result of H1N1 outbreak in Mexico? [originaltext
游客
2023-12-08
86
管理
问题
Which of the following is NOT a result of H1N1 outbreak in Mexico?
Mexico says it’s winning the war against the H1N1 virus. President Phillipe Calderon says, aggressive government action helped get a grip on the outbreak. Hundreds of patients showing symptoms are being treated in isolation units, but the health minister says the number of new cases is declining, so the shut down of Mexico City may ease soon. Businesses there have lost $100 million a day by some estimates. Officials may also reopen schools across the country, but the government says it’s going to be cautious. World Health officials are stressing that you cannot get H1N1 from eating pork, but that isn’t stopping Egypt from killing all the country’s pigs. That’s lead to clashes between police and pig farmers. Fanners in Cairo battled Government forces with stones and bottles. There were several injuries and more than a dozen arrests. Egypt is a mostly Muslim country and most of the people there, therefore consider pigs unclean. The number of confirmed cases in the U.S. has jumped, but officials say, that’s from catching up on a backlog of lab tests, the count now stands at 226, with confirmed cases in 30 states.
选项
A、Patients are being treated in isolation units.
B、Schools are shut down.
C、Economy is damaged.
D、Pigs are killed in the country.
答案
D
解析
细节判断题。新闻提到,世界卫生官员们强调,吃猪肉是不会得H1N1的,但这未能阻止埃及杀掉全国的猪。也就是说,杀掉猪的国家是埃及,不是墨西哥。D是答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3254350.html
相关试题推荐
Whatisthemainideaofthenewsitem?[br][originaltext]Thebattleagain
WhydidMr.Greenhaveaterriblefuelbilllastwinter?[br][originaltext]Mr.
WhydidMr.Greenhaveaterriblefuelbilllastwinter?[br][originaltext]Mr.
WhydidMr.Greenhaveaterriblefuelbilllastwinter?[originaltext]Mr.Green
Asaromanticpoet,WilliamWordsworthadvocatedthefollowingEXCEPTA、theexpre
WhichofthefollowingisTRUE?[br][originaltext]TheUnitedNationssays
WhichofthefollowingisTRUE?[originaltext]TheUnitedNationssaysit’s
[originaltext]Nicole:Mark,IamtrulyimpressedwithhowsuccessfultheEarth
[originaltext]Nicole:Mark,IamtrulyimpressedwithhowsuccessfultheEarth
Ofthefollowingwords,______isNOTaderivation.A、nationalB、discardC、worker
随机试题
Younggirlslike______colorswhileoldwomenenjoydarkones.A、brightB、deepC、
Inthesummerof2010,record-hightemperatureshitMoscow.Atfirstitwasj
以下关于项目生命周期的说法,正确的是()A.通常相互交叉而有时又按顺序排列的各
A、-12 B、-6 C、5 D、8
关于医嘱种类的解释,下列哪项不对A.长期医嘱有效时间在24h以上 B.临时医嘱
下列情况回归方程中可能存在多重共线性的有()。 Ⅰ.模型中所使用的自变量之间
(2016年真题)封闭式基金的基金管理人聘请法定验资机构验资前,募集的基金份额总
C第一步,本题考察非整数数列。 第二步,因后面的数字都有根号,因此考虑前面的整数也变为带根号的数字。观察到根号外面的数字有7和11,考虑构造质数数列。因此有,
智力技能形成可分为三个阶段:原型定向、()、()。
地西泮的适应证不包括A.镇静催眠 B.抗癫痫和抗惊厥 C.肌紧张性头痛 D
最新回复
(
0
)