首页
登录
职称英语
The 700-billion-dollar package is aimed to [originaltext] Lawmakers say they’
The 700-billion-dollar package is aimed to [originaltext] Lawmakers say they’
游客
2023-12-08
57
管理
问题
The 700-billion-dollar package is aimed to
Lawmakers say they’re close to a deal on the 700-billion-dollar package to rescue the troubled financial system. A bipartisan group has been meeting today to hash out differences. Democratic Senator Chuck Schumer, chairman of the joint economic committee, says he hopes to reach a deal by this afternoon. Among the details being hammered out is how much the plan will cost. The most common amount being talked about is 700-billion dollars; another key point in the negotiations is whether the government will actually become a shareholder in troubled companies. One part of the plan that seems certain to become a law will be a provision to limit executive pay and bonuses at companies that sell assets to the Treasury.
选项
A、root out troubled companies.
B、save the financial system.
C、sell assets to the Treasury.
D、buy the shareholdings.
答案
B
解析
事实细节题。新闻开头提到立法委员即将就7000亿美元的一揽子金融系统援助计划达成协议,可知这项计划是为了拯救处于困境中的金融系统,所以B为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3254160.html
相关试题推荐
[originaltext]OverthepasttwoweekstheBBCWorldServicehasbeenrunning
[originaltext]OverthepasttwoweekstheBBCWorldServicehasbeenrunning
[originaltext]OverthepasttwoweekstheBBCWorldServicehasbeenrunning
[originaltext]OverthepasttwoweekstheBBCWorldServicehasbeenrunning
[originaltext]WorldleadersonFridayconcludedaneconomicsummitshakenby
[originaltext]A:Howdoyouandyourhousematesliketheco-up?I’mthinking
[originaltext]A:Howdoyouandyourhousematesliketheco-up?I’mthinking
[originaltext]Interviewer:Mrs.Sutter,isthereaneedtocontrolpopulationo
[originaltext]Interviewer:Mrs.Sutter,isthereaneedtocontrolpopulationo
[originaltext]An$18.5billionbidforUnocalmadeThursdaybyoneofthela
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)