首页
登录
职称英语
The latest attack is more audacious because [br] [originaltext] The sound of
The latest attack is more audacious because [br] [originaltext] The sound of
游客
2023-12-08
80
管理
问题
The latest attack is more audacious because [br]
The sound of gun shots and explosions echoed through the centre of Srinagar after gunmen opened fire in Lai Chowk, the main square in the city’s commercial district. After a relatively quiet period in Kashmir, there have been several recent attacks—four soldiers were killed in an ambush by militants last week.
But this latest attack is even more audacious, right in the heart of one of the most heavily policed cities in the world. Violent separatist groups, some of them backed by Pakistan, have taken up arms against Indian rule in Kashmir for 20 years. The fighting is far less intense than it was in the 1990s, but a political solution to Kashmir’s problems remains elusive.
So it’s been a bloody start to the New Year in this highly sensitive region, which has been divided between India and Pakistan for decades.
In another sign of the complexity of the conflict, four Pakistani soldiers have been killed by a suicide bomber in Pakistan-administered Kashmir. It’s a worrying development for the Pakistani authorities, which suggests that Taliban militants may be trying to expand their area of operations.
选项
A、Lal Chowk is the main square in Srinagar’s commercial district.
B、Some of violent separatist groups were supported by Pakistan.
C、Kashmir has been divided between India and Pakistan for decades.
D、There has been a very quiet period in Kashmir until recently.
答案
D
解析
细节判断题。新闻提到克什米尔在经历了一个相对平静的时期后,最近又发生了几起武装袭击行动。这表明,克什米尔并不是一直都很平静的,而是相对平静,D项明显与事实相悖,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3253890.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br][originaltext]Allthe
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[originaltext]Alltherescue
[originaltext]Interviewer:Wouldyoupleasedescribeyourfeelingstowardscrim
[originaltext]Interviewer:Wouldyoupleasedescribeyourfeelingstowardscrim
[originaltext]OverthepasttwoweekstheBBCWorldServicehasbeenrunning
[originaltext]OverthepasttwoweekstheBBCWorldServicehasbeenrunning
[originaltext]OverthepasttwoweekstheBBCWorldServicehasbeenrunning
[originaltext]OverthepasttwoweekstheBBCWorldServicehasbeenrunning
[originaltext]Z:Welcometoourtoday’sprogram.TodaywewilltalkaboutWeste
[originaltext]Z:Welcometoourtoday’sprogram.TodaywewilltalkaboutWeste
随机试题
[originaltext]Hello,Jane.Nicetomeetyou![/originaltext][originaltext]Didy
Theprisoner,______theguardandrunaway,wascaughtthenextday.A、killedB、k
TheAmericanscreenhaslongbeenasmokyplace,atleastsince1942’sNow,
ThefirstbabyinBritaintosurviveahearttransplantcelebratedher18th
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
试回答玻璃纤维增强管箱的检验问题。(5)玻璃纤维增强管箱厚度t测试结果处理(
在图2所示的Word“窗口”下拉菜单中,前面有“√”标记的文件名所对应的文件是(
关于鱼刺图,下列说法正确的有()。 A.展示了试验中两个变量的相互关系B.
(2019年真题)工程地质情况影响建筑结构的基础选型,在多层住宅基础选型中出现较
为预防人工流产综合征,下列哪项是错误的A、操作轻柔 B、扩张宫颈不可粗暴,要逐
最新回复
(
0
)