首页
登录
职称英语
When officials in New York City began to piece together how Superstorm Sandy
When officials in New York City began to piece together how Superstorm Sandy
游客
2023-12-07
158
管理
问题
When officials in New York City began to piece together how Superstorm Sandy had managed to flood the subway last October, they found that the storm had driven a bundle of lumber from a construction site right through a plywood barrier built around one of the entrances to the South Ferry subway station. It was a seemingly random act of violence, but in reality, the barriers probably never stood a chance. With a standing-water height of up to 1. 5 metres at Battery Park on Manhattan’s southernmost tip, the rising tide skirted a second plywood blockade and poured over a waist-high concrete wall at another entrance.
Preparing for hurricanes is hard. But the fact that core infrastructure in a global metropolis such as New York was protected by plywood should trigger alarms. South Ferry is a reminder of just how ill-prepared New York was for a storm of this magnitude and it underscores the scale of the challenge ahead.
It wasn’t supposed to be this way. New York City has engaged scientists while working to reduce emissions and prepare for a warmer world. In 2008, Mayor Michael Bloomberg created the New York City Panel on Climate Change, and in August the city council gave the panel a permanent place in its long-term planning process. PlaNYC. a planning document that offers a vision of what the city will look like in 2030, includes a comprehensive chapter on climate change. But none of this prepared the city for Sandy. Nor could it have—the surge that Sandy brought ashore was off the charts.
Legions of scientists are now assessing what happened and projecting future risks. The latest, and perhaps best, estimate, based on models by researchers at Princeton University in New Jersey and the Massachusetts Institute of Technology in Cambridge, is that the storm surge at Battery Park was a 1-in-500-year event. But the size of a surge is not the only measure of a dangerous storm, nor is Battery Park the only location that matters. Scientists also know that the baseline is changing with the climate. All of which leaves the city, its residents and businesses in the unenviable position of rebuilding in the face of an uncertain future.
As this process unfolds, several lessons can be learned from Sandy in many places, premises erected under newer building codes survived the storm with only limited damage at ground level. A new generation of waterfront parks and developments also weathered the storm quite well, showing that there are ways to manage the risks of occasional flooding. But given the predicted sea-level rise and the likelihood of more powerful storms in the future, a more comprehensive strategy is clearly needed.
Some positive signs have emerged. The Federal Emergency Management Agency is updating the city’s flood maps, and the city has announced steps to strengthen its building codes. As directed by Congress last year, the agency will also be incorporating long-term climate projections, including for sea-level rise, into its rate structure for the federal flood insurance programme. Until now, the programme has served as a government subsidy for risky coastal development—so risky that private insurance companies refused to enter the market.
One of the big questions facing the region is whether to spend billions of dollars on a storm-surge barrier. Scientists and engineers should clearly include a barrier in their analysis, but a surge is just one of many threats posed by many kinds of storm. Moreover, how fast New York bounces back will depend not only on damage to infrastructure but also on the strength of social networks and the general health of the communities affected. Farther afield, as sea levels rise, coastal cities will have little choice but to learn to live with more water than they are used to today. [br] The author suggests that coastal cities faced with climate change should be
选项
A、optimistic.
B、insensitive.
C、adaptable.
D、contemplative.
答案
C
解析
推断题。由题干中的coastal cities定位至最后一段,该段最后一句说“…coastal cities will have littlechoice but to learn to live with more water than they are used to today.”,海滨城市别无选择,只能学会生活在比当今更多的水的环境中,即学会适应生活在水越来越多的环境,作者的建议是海滨城市应该具有很强的适应性,因此选择[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3251977.html
相关试题推荐
U.S.officialshaveshutdownwebsitesthat[originaltext]U.S.officialsh
JazzbroughttogetherelementsfromAfricaandEurope,fusingthemintoane
Therearealtogether______nationswithintheBritishCommonwealthnowadays.A、4
TonyBlairmayinterviewinthe_____withofficialscomingfromforeigncountri
WhenofficialsinNewYorkCitybegantopiecetogetherhowSuperstormSandy
WhenofficialsinNewYorkCitybegantopiecetogetherhowSuperstormSandy
WhenofficialsinNewYorkCitybegantopiecetogetherhowSuperstormSandy
WhenofficialsinNewYorkCitybegantopiecetogetherhowSuperstormSandy
Thelegacyof______expansionbroughttogetherunderasinglegovernmentandecon
Therearealtogether______nationswithintheBritishCommonwealthnowadays.A、4
随机试题
Marycouldn’thavereceivedmyletter;otherwiseshe______beforenow.A、wouldhav
Weconsider______theinstrumentbeadjustedeachtimeitisused.A、thatitnec
Foralongwhilehewaited,notdaringtodescendfromhishidingplace______t
TheInternetandcellphonesarebringingpeopletogether,not【C1】______usa
[originaltext]M:Ireallydon’tknowwhattodothissummer.[8]Ican’tafford
()直方图主要是由于操作者的心理因素和习惯引起的。A.标准型 B.孤岛型
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
干粉灭火系统调试在系统各组件安装完成后进行,下列属于系统调试内容的是()。A.
关于乳剂说法不正确的是A.两种互不相容的液体混合 B.包含油相、水相和乳化剂
根据《水工程建设规划同意书制度管理办法(试行)》(水利部令第31号),下列建设工
最新回复
(
0
)