首页
登录
职称英语
What did the review of global data reveal? [originaltext] (9)Access to clean
What did the review of global data reveal? [originaltext] (9)Access to clean
游客
2023-12-06
128
管理
问题
What did the review of global data reveal?
(9)Access to clean water and soap not only improves hygiene but may boost growth in young children, research suggests. A review of global data found evidence of a small increase in height—about 0. 5cm—in under fives living in households with good sanitation. The studies took place in Bangladesh, Ethiopia, Nigeria, Chile, Guatemala, Pakistan, Nepal, South Africa, Kenya and Cambodia.
Dr. Alan Dangour, a public health nutritionist who led the studies, said providing clean water, sanitation and hygiene is an effective way to reduce deaths from symptoms such as diarrhea.(10)"What we’ve found by bringing together all of the evidence for the first time is that there is a suggestion that these interventions improve the growth of children and that’s very important," he told BBC News. He said there is a clear link between dirty water, diarrhea and poor growth outcomes, because repeated illnesses in early childhood can affect growth.
选项
A、Diarrhea is a common disease.
B、Good sanitation led to increase in height.
C、There were many problems of poor sanitation.
D、African children live in worse sanitary conditions.
答案
B
解析
事实细节题。新闻开篇指出Access to clean water and soap not only improves hygiene but may boost growthin young children,research suggests.也就是说良好的卫生条件有助于儿童长高。接下来提到A review ofglobal data found evidence of a small increase in height—about 0.5cm——in under fives living in households withgood sanitation.全球数据的研究表明,五岁以下的儿童如果生活在卫生条件良好的家庭中,身高的数值会稍高些,也就是说,良好的卫生条件可以让人长高,因此本题答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3249076.html
相关试题推荐
Whatdoesthemando?[br][originaltext]W:[1]TodayMr.Boormanisinvitedhe
Whatdoesthemando?[br][originaltext]W:[1]TodayMr.Boormanisinvitedhe
Whatdoesthemando?[originaltext]W:[1]TodayMr.Boormanisinvitedhereto
WhichofthefollowingstatementsisINCORECT?[originaltext]Alargeextinct
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[originaltext]M:Asyou
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothenews?[originaltext]OnF
WhichofthestatementabouttheinvestmentfirmisINCORRECT?[originaltext]
随机试题
AnIndiananthropologist.ChandraThapar,madeastudyofforeigncultures,
Directions:Thereare10questionsinthispartofthetest.Readthepassag
WriteonANSWERSHEETONEanoteofabout50--60wordsbasedonthefollowing
Readthefollowingpassageandfillineachblankwithoneword.Choosethecorr
[originaltext]Inlastweek’slecture,wediscussedthecharacteristicsofth
教育法律关系的内容是()。A.精神财富 B.教育行为 C.教师与学生 D
硝酸酯类药物舒张血管的作用机制是()A. B. C.促进钾通道开放 D
研究药物体内过程的动态变化和规律的科学称为()。A.药物学 B.药效学 C
下列有关审计程序的说法中,错误的是()。A.重新计算可通过手工方式或电子方
根据FIDIC《土木工程施工合同条件》关于争端裁决委员会(DAAB)及其解决争
最新回复
(
0
)