首页
登录
职称英语
Which request of Tanzania and Zambia was refused by the international body? [br]
Which request of Tanzania and Zambia was refused by the international body? [br]
游客
2023-12-05
63
管理
问题
Which request of Tanzania and Zambia was refused by the international body? [br]
(8)The international body that regulates trade in endangered species has rejected requests by Tanzania and Zambia to change the protected status of African elephants, so their ivory can be sold. The United Nations Convention also refused Tanzania permission to sell a stockpile of 90 tons of ivory.
In lengthy and occasionally spirited debates, moves by the two African countries to change the protected status of elephants were defeated. The two African countries wanted to use the proceeds of the sale to improve conservation,(9)but opponents led by 23 other African countries and environmental groups argue that the legal sale of ivory serves mainly to encourage a market in elephant tasks, and this in turn leads to poaching which has been on the increase in Africa in the past five to ten years.
选项
A、The conservation may be improved.
B、The market in elephant tasks may be encouraged.
C、Poaching may be on a bigger increase in Africa.
D、It may be a big economic threat to other African countries.
答案
D
解析
本题设题点在转折处。根据句(9)可知,其他23个非洲国家及环保组织反对这项提议,因为这样会促使象牙市场的崛起,从而导致非洲非法狩猎的进一步升级,而没有提及对其他非洲国家的经济威胁,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3246546.html
相关试题推荐
Theexplorationofinternationalbusinessisanexciting,important,andne
Theexplorationofinternationalbusinessisanexciting,important,andne
Theexplorationofinternationalbusinessisanexciting,important,andne
Theexplorationofinternationalbusinessisanexciting,important,andne
Theexplorationofinternationalbusinessisanexciting,important,andne
Inmanystates,budgetrequestsbystateuniversitieshavehadtobescaled
Inmanystates,budgetrequestsbystateuniversitieshavehadtobescaled
Inmanystates,budgetrequestsbystateuniversitieshavehadtobescaled
Inmanystates,budgetrequestsbystateuniversitieshavehadtobescaled
Inmanystates,budgetrequestsbystateuniversitieshavehadtobescaled
随机试题
Whenmedal-winningathletesreturnhomefromtheOlympicGames,theirfamem
CreativityEnvironmentI.Whatwedoincreativethinki
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br]Wecaninferfromthepassa
【B1】[br]【B8】A、inB、withC、onD、aroundD该题考点为介词词义辨析。此处作者要表达“出现”的意思,只有bearound在
A.甲氧苄啶 B.诺氟沙星 C.磺胺嘧啶 D.甲硝唑 E.磺胺米隆抗滴虫
(2012年)J2级以上经纬仪的检定周期为()年。A.1 B.2
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
①上佛来山,敬香不是主题,大多数游客至此,是来赏花的 ②每年春天,围绕于佛来山
下列关于资金需要量预测的说法中,错误的是( )。A.资金需要量预测是对未来所需资
公司给客户办理健身会员卡,收取一年费用,收取的年费计入()。A.合同负债 B
最新回复
(
0
)