首页
登录
职称英语
The return of wolves benefits the grizzly bears because______. [originaltext]
The return of wolves benefits the grizzly bears because______. [originaltext]
游客
2023-12-05
33
管理
问题
The return of wolves benefits the grizzly bears because______.
(3 - 1)Scientists say the return of wolves to Yellowstone National Park in the American state of Wyoming has boosted the diet of a rival predator, the grizzly bear.
Wolves returned to Yellowstone nearly 20 years ago, put back into the wild to prey on the growing elk population. Elk were overgrazing the grassland, causing damage to the precious ecosystem. Now scientists say the wolves have had benefits for another predator, the grizzly bear.(3 - 2)Trees and shrubs are springing back up, bearing nutritious berries, a valuable food source for the grizzly bear. Wild fruits are a key part of the bear’s diet as it gains weight before hibernating.
选项
A、wild fruits grew very well
B、elk population was increasing
C、precious eco-system was damaged
D、grizzly bears preyed on elks
答案
A
解析
本题设题点在新闻导语与结尾处。根据句(3—1)可知,科学家们认为狼群回归黄石国家公园大大提高了竞争对手捕食者——灰熊的饮食。由句(3—2)可知,灰熊最重要的食物是野生的水果,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3246062.html
相关试题推荐
Whatdoesthemando?[originaltext]W:[1]TodayMr.Boormanisinvitedhereto
[originaltext](I—Interviewer;D—David)I:Whicharea,ofalltheonesthat
[originaltext](I—Interviewer;D—David)I:Whicharea,ofalltheonesthat
[originaltext](I—Interviewer;D—David)I:Whicharea,ofalltheonesthat
WhichofthefollowingwasNOTontheagendaoftheG20meeting?[originaltext]
[originaltext]Nicole:You’vebecomewidelyknownintheteachingcommunityfor
[originaltext]Nicole:You’vebecomewidelyknownintheteachingcommunityfor
【1】[br]【10】[originaltext]Note-takingisacomplexactivitywhichrequires
【1】[br]【7】[originaltext]Note-takingisacomplexactivitywhichrequires
【1】[br]【4】[originaltext]Note-takingisacomplexactivitywhichrequires
随机试题
Ofcourse,immigrantsdidnotgetrichovernight,butthe______ofthemimproved
Mostpeoplewouldbeimpressedbythehighqualityofmedicineavailableto
Conventionalwisdomsaysthatitisbettertobealargecompanythanasma
Peoplewhoarehitbylightningandsurviveoftenhavelong-termeffects.Thes
B
列出两例我国基础教育中存在的主要问题,并就其中一例做深入剖析。
肉眼观察肾体积明显缩小,质地变硬,表面有大的不规则凹陷性瘢痕,该病变最可能见于(
男性,40岁,脑外伤,头CT示左额顶颞部新月形高密度影,最可能的诊断是A.脑内血
人体中维生素D的主要来源是()A.皮肤中的7-脱氢胆固醇 B.植物油中
持有会计从业资格证书的人员,发生()不需办理变更登记。A:学历变更B:接受继续
最新回复
(
0
)