首页
登录
职称英语
Bisphenol-A harms children in all of the following ways EXCEPT______. [br] [ori
Bisphenol-A harms children in all of the following ways EXCEPT______. [br] [ori
游客
2023-12-05
75
管理
问题
Bisphenol-A harms children in all of the following ways EXCEPT______. [br]
The European Commission has announced a ban on the use of the chemical bisphenol-A in plastic baby bottles. There has been international concern over its use for some time, with Canada declaring bisphenol-A toxic in September.
The commission is acting on fears that bisphenol-A(BPA)harms children.(1)Scientists say the chemical can interact with children’s hormone systems in such a way that it affects healthy growth, body function and immune response. BPA is one of the most widely produced chemicals worldwide, among its uses, from food packaging to baby bottles.(2)A study for the Center for Disease Control found that babies fed this way were the most exposed to the chemical, consuming up to 13 micrograms of BPA each day per kilogram of body weight.
选项
A、At least 13mg.
B、Nearly 13mg.
C、Nearly 130mg.
D、At least 300mg.
答案
C
解析
本题设题点在数字信息处。根据句(2)可知,疾控中心的一项研究表明,长期使用含双酚的塑料奶瓶的小孩,相当于每一千克的体重消耗13微克的双酚,因此,如果以这种方式喂养一个体重为10千克的小孩,他每天吃进去的双酚大概是130微克,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3245806.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[br][originaltext]Studentsa
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[originaltext]Studentsacross
WhichofthefollowingaboutTheMadScienceKidsClubisINCORRECT?[br][orig
WhichofthefollowingaboutTheMadScienceKidsClubisINCORRECT?[originalte
Whichofthefollowingisanadvantageofhotels?[br][originaltext]W:Wecont
Whichofthefollowingisanadvantageofhotels?[br][originaltext]W:Wecont
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[br][originaltext]M:Goodmornin
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[originaltext]M:Goodmorning,Mrs
WhichofthefollowingisNOTtrueaboutSally’seducationandexperience?[br]
WhichofthefollowingisNOTtrueaboutSally’seducationandexperience?[br]
随机试题
1 IfJohnnycan’twrite,oneofthereasonsmaybeconditioningbasedonspeed
A—STANDONENDB—PROTECTAGAINSTHEATC—KEEPINDARKPLACE
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______growingnum
Wherewillthenationalconventionbehold?In______.[br]Howmuchisthee
SomeAmericansarealittlenervousaboutthenation’sfuture,butothersfe
男,68岁,排尿费力10年,昨日饮酒后一夜不能排尿,下腹胀痛。查体:膀胱膨胀达脐
以下关于法人单位与产业活动单位及其相互之间关系的表述中,不正确的是( )。A.
下列何药长于治肝胆经湿热()。A.黄连B.黄芩C.龙胆草D.夏枯草E.栀子
(2021年真题)根据企业国有资产法律制度的规定,下列关于国有资本经营预算的表述
(2019年真题)2018年9月甲公司进口一批货物,海关审定的成交价格为
最新回复
(
0
)