首页
登录
职称英语
What’s the main idea of the news item? [br] [originaltext] (2)This year is
What’s the main idea of the news item? [br] [originaltext] (2)This year is
游客
2023-12-05
72
管理
问题
What’s the main idea of the news item? [br]
(2)This year is on track to be one of the hottest, if not the hottest, year on record, a UN agency reported Wednesday, citing preliminary estimates. The estimates were released by the World Meteorological Organization to coincide with annual climate change negotiations taking place in Lima, Peru.
"What we saw in 2014 is consistent with what we expect from a changing climate. Record-breaking heat combined with rainstorm and floods destroyed livelihoods and ruined lives.
(3)According to the organization, estimates for this year show the average air temperature over land and sea for January-October was about 0.57 degrees Centigrade above the average of 14.00 degrees C for the 1961-1990 reference period, and 0.09 degrees C above the average for the past 10 years.
If the rest of 2014 plays out as expected, this year will be the hottest on record, ahead of 2010, 2005 and 1998.
选项
A、0.09 degrees Centigrade.
B、0.57 degrees Centigrade.
C、14.00 degrees Centigrade.
D、14.57 degrees Centigrade.
答案
D
解析
本题设题点在数字信息处。根据句(3)可知,世界气象组织指出,今年1一10月,全球陆地和海洋表面的平均气温比参考期1961一1990年间的平均值(14.00℃)高O.57℃左右,因此,今年陆地和海洋表面的平均气温为14.57℃,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3245792.html
相关试题推荐
WhydidtheAmericanadviseraccuse?[br][originaltext](9)AtopAmerican
WhichofthefollowingstatementsabouttheresearchisCORRECT?[originaltext]
ThefightingbetweenarmygroupsandrebelsinCongo[br][originaltext]Arm
ThefightingbetweenarmygroupsandrebelsinCongo[originaltext]Armytroo
Thereasonwhypeopleputonweightatworkisthat[br][originaltext]W:Inth
Thereasonwhypeopleputonweightatworkisthat[br][originaltext]W:Inth
Thereasonwhypeopleputonweightatworkisthat[originaltext]W:Inthismor
BillyRayWhitehasappliedforparolefor[originaltext]BillyRayWhitevow
Whatisthenewsmainlyabout?[br][originaltext][7]Votingistakingplac
WhichofthefollowingstatementsisINCORECT?[originaltext]Alargeextinct
随机试题
AlicebegantolearnEnglishsince5years______.A、beforeB、agoC、laterB谓语动词be
Ourdepartmenthasalargecollectionofbooks,______areinEnglish.A、manyof
Goodafternoon,folks.Today’sdiscussiontopicis"OnlineShopping".Witho
Allthelightinthehouseare______inthedraughtfromtheopeningwindow.A、f
EachdayofEarthWeek,forexample,hasbeengivenovertoaseparateenvi
【B1】[br]【B7】A、resignB、relieveC、releaseD、relaxD动词辨义题。根据上空的提示可知这里应该选relax,意思
患者,女,54岁,诊断为右侧乳腺浸润性导管癌术后,病理示:右乳浸润性导管癌Ⅱ级,
A.用量宜加重B.用量宜小C.用量不宜过大D.用量可较重E.用量则更大些药物的性
下列关于夫妻约定财产制的表述中,正确的是()。A.甲在一次事故中大脑受损,智
新生儿、婴幼儿使用具有氧化作用的药物可致A、胆红素脑病 B、胃溃疡 C、脑炎
最新回复
(
0
)