首页
登录
职称英语
(1)The winner takes all, as is widely supposed in computing circles. Indeed,
(1)The winner takes all, as is widely supposed in computing circles. Indeed,
游客
2023-12-03
45
管理
问题
(1)The winner takes all, as is widely supposed in computing circles. Indeed, geeks have coined a word, "Googlearchy", for the way in which search engines encourage web traffic towards the most popular sites. The belief mat search engines make popular websites even more fashionable, at the expense of other pages, is now being challenged by research.
(2)The apparently magical ability of search engines such as Google to return relevant websites even when given the sketchiest of clues by the person entering a question relies on the use of mathematical recipes or algorithms. Google works by analyzing the structure of the web itself. Each of its billions of pages can link to other pages and can also, in turn, be linked to by others. If a page is linked to many other pages, it is flagged up as being important. Furthermore, if the pages that link to this page are also important, then that page is even more likely to be important. The algorithm has been made increasingly complex over the years, to deter those who would manipulate their pages to appear higher in their rankings, but it remains at the heart of Google’s success.
(3)Google is not alone in this. Many search engines take account of the number of links to a website when they return the results of a search. Because of this, there is a widespread belief among computer, social, and political scientists that search engines create a vicious circle that amplifies the dominance of established and already popular websites. Page returned by research engines are more likely to be discovered and consequently linked to by others.
(4)Not so, according to a controversial new paper that has recently appeared on ArViv, an online collection of physics and related papers. In it, Santo Fortunato and his colleagues at Indiana University in America and Bielefeld University in Germany claim that search engines actually have an egalitarian effect that increases traffic to less popular sites.
(5)The researchers developed a model that described two extreme cases. In the first, people browsed the web only by surfing random links. In the second, people only visited pages that were returned by search engines. The researchers then turned to the real world. To their amazement, they found that the relationship between the two did not lie between the extremes suggested by their model but somewhere completely different. It appears to show that the supposed bias in favor of popular pages is actually alleviated by the combination of search engines and people following random links.
(6)The paper, which was posted on ArViv for comment, has now come under attack. Matthew Hindman, a political scientist at Arizona Stake University, says that the data used in the research are pretty shoddy. Moreover, he says, the discrepancy between the model and the real world does not necessarily come from the role of the search engine.
(7)Whether Dr. Fortunate’s thesis stands the test of time remains to be seen. That it is tested must be a good thing. [br] The foremost reason why Google is successful is no other than _____.
选项
A、its magical ability of searching information
B、its higher page rankings and complex websites
C、complexity of its algorithms over the years
D、its heavy web traffic and difficult structure
答案
C
解析
第2段首句即提到The apparently magical ability of...Google...relies on...algorithms,该段末句再次重复The algorithm...remains at the heart of Google’s success,即得到C为正确答案。A没有进一步指出magical ability从何而来,不能选;B、D在原文中没有对应的陈述作为根据,也不能选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3240356.html
相关试题推荐
JosephHelleriswidelyregardedasoneofthebestpost-WorldWarIIsatirists
AproverballegedlyfromancientChinawaswidelyspreadintheWest"Ifyo
AproverballegedlyfromancientChinawaswidelyspreadintheWest"Ifyo
AproverballegedlyfromancientChinawaswidelyspreadintheWest"Ifyo
AproverballegedlyfromancientChinawaswidelyspreadintheWest"Ifyo
Accordingtothenewsitem,whatarerobotssupposedtodointhetrial?[origin
Distantindeedseemthedayswhenthetwogreatrivalsofcommercialaviatio
Distantindeedseemthedayswhenthetwogreatrivalsofcommercialaviatio
Distantindeedseemthedayswhenthetwogreatrivalsofcommercialaviatio
WhichofthefollowingwritersisNOTaNobelPrizewinner?A、WilliamGolding.B、
随机试题
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br]Inthepracticeexams,thestudentsdi
Arsenal’sgoalkeeperJensLehmannwascouldn’tcontinuetoplaybecausehewas
My______wastellingmethathecouldbemygoodfriend.A、intuitionB、hypothesis
[originaltext]W:Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot;
以下病例应选何种处理 A.补中益气汤等支持疗法 B.子宫托 C.曼氏手术(
下列关于胰岛素作用的描述,错误的是A.加速葡萄糖的氧化和酵解,促进糖原合成和贮存
()是指企业应根据不同的招聘要求灵活选择适当的招聘形式,用尽可能低的招聘成本吸引
如果我国在巴黎发行一笔美元债券,则该笔交易属于()市场的范畴。A.欧洲债券
当喷浆层较厚时,应分层喷射,每次喷射厚度应根据喷射条件而定,俯喷为( )mm。A
在项目的实施阶段,项目总进度包括( )。A.设计前准备阶段的工作进度 B.决
最新回复
(
0
)