首页
登录
职称英语
(1)The jammed parking lot outside Muir Woods is proof that this stand of old
(1)The jammed parking lot outside Muir Woods is proof that this stand of old
游客
2023-12-03
65
管理
问题
(1)The jammed parking lot outside Muir Woods is proof that this stand of old-growth coast redwoods is a popular spot. And it’s easy to see why as you walk away from the clamor into an oasis where slanting beams of sunlight caress rugged red trunks that have stood for hundreds of years.
(2)It almost didn’t happen. There was a time when these trees came close to feeling the bite of loggers’ saws. But stout efforts by early preservationists turned the area into a national monument in 1908. Parks officials are marking the centennial with a year of events including a daylong celebration April 21, the birthday of Sierra Club founder John Muir.
(3)"It’s a great place because we’re able to tell the story of the redwoods and how they were almost cut completely down," says Timothy Jordan, interpretative ranger and volunteer coordinator at the park. "It’s a chance to get that message out to people from all around the world."
(4)A11 around the world is right. Muir Woods, just a dozen miles north of San Francisco, gets a million visitors a year and you may hear the sounds of Mandarin, French, Spanish or a score of other languages in the park at any time. Mostly they seem to be saying the same thing: These trees are big.
(5)The park includes redwoods over 260 feet high; some are more than 1,200 years old. Of special interest is Cathedral Grove, where delegates who drafted the charter of the United Nations held a commemorative ceremony on May 19, 1945, in tribute to President Franklin D. Roosevelt, who died in April of that year.
(6)The grove can be reached on a loop walk of only one mile, great for families and anyone else who isn’t seriously into hiking but wants to experience California’s famous redwoods without driving for hours.
(7)On certain days, Cathedral Grove is designated a "quiet zone" with a sign to that effect to heighten the experience of the magic and majesty of the woods—all the more remarkable for being about 30 minutes from the cosmopolitan bustle of San Francisco. Listen to the birds and the wind rustling in the branches; gaze up at trees soaring into the sky, their leafy tops forming graceful arches, and you’ll understand how this spot got its name.
(8)With Muir’s birthday coming up, and in proximity to Earth Day, April 22, and Arbor Day, April 25, officials plan free admission on April 21 with a number of tours and activities. A fun hunt for families is "A Quest at Muir Woods," a booklet with instructions on finding clues to a puzzle along the trail.
(9)President Theodore Roosevelt, a big supporter of the nascent conservation movement, played a pivotal role in preserving the woods.
(10)Most of the coastal redwoods that once covered the California coast were chopped down to build the homes and cities of new California. But the Muir trees, tucked in a hard-to-access Redwood Canyon survived until the turn of the 19th century.
(11)Businessman William Kent bought the land in hopes of preserving it. But after the 1906 earthquake, demand for new development soared and Kent was almost overruled by a local water company that wanted to cut the trees and dam Redwood Creek and filed court papers to try to condemn the land.
(12)Kent, who later became a congressman, donated the land to the government and Roosevelt turned the woods into a national monument using the powers of the recently passed Antiquities Act.
(13)It was Kent who wanted the woods named for naturalist Muir. In an exchange of letters, Roosevelt advocated for putting Kent’s name on the new monument, but Kent replied that he had "five good husky boys," and if they couldn’t keep the name of Kent alive, "I am willing it should be forgotten."
(14)Kent, whose name is commemorated in the Marin County town of Kentfield among other things, went on to co-author the act creating the National Park Service in 1916. In a letter to Kent, Muir wrote: "Saving these woods from the axe and saw, from money-changers and water-changers, and giving them to our country and the world is in many ways the most notable service to God and man I’ve heard of since my forest wanderings began." [br] Which of the following details of the history of Muir woods is INCORRECT?
选项
A、Due to its inaccessibility, Muir woods survived to the 20th century.
B、John Muir bought and donated the woods to the government.
C、A water company wanted to cut the trees and sued to condemn the land.
D、President Roosevelt turned it into a national monument.
答案
B
解析
由第11段第1句和第12段可知,购买树林并捐赠给政府的人是Kent,因此选B。A、C、D可分别在第10段第2句,第11段第2句和第12段找到对应信息。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3240300.html
相关试题推荐
IcametoAfricawithonepurpose:Iwantedtoseetheworldoutsidethepe
IcametoAfricawithonepurpose:Iwantedtoseetheworldoutsidethepe
IcametoAfricawithonepurpose:Iwantedtoseetheworldoutsidethepe
IcametoAfricawithonepurpose:Iwantedtoseetheworldoutsidethepe
IcametoAfricawithonepurpose:Iwantedtoseetheworldoutsidethepe
IcametoAfricawithonepurpose:Iwantedtoseetheworldoutsidethepe
Cellscannotremainaliveoutsidecertainlimitsoftemperatureandmuchna
Cellscannotremainaliveoutsidecertainlimitsoftemperatureandmuchna
Cellscannotremainaliveoutsidecertainlimitsoftemperatureandmuchna
Cellscannotremainaliveoutsidecertainlimitsoftemperatureandmuchna
随机试题
Parentsofwailing(哀号)babies,takecomfort:Youarenotalone.Chimpanzeeba
Youshouldnotfearspidersthankstotheirpoison.Ofallthespidersin
任何CNV的ICGA强荧光斑范围>1PD的隐匿性CNV为A.Ⅰ型CNV B.Ⅱ
维生素D缺乏性佝偻病骨的骨骼改变,因胸骨及相邻肋骨向前突出所导致的体征是A.手镯
治疗中风后气虚血滞.经络不利之半身不遂,口眼歪斜者,宜选用A.天麻 B.全蝎
培养真菌的最适合pH是A.2.0~4.0 B.3.0~5.0 C.4.0~6
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
某县政府发布通知,对直接介绍外地企业到本县投资的单位和个人按照投资项目实际到位资
庚公司是增值税一般纳税人,接受乙公司捐赠一批原材料,捐赠方提供的增值税专用发票上
工程项目建设周期中,()阶段是战略决策的具体化,它在很大程度上决定工程项目实施的
最新回复
(
0
)