首页
登录
职称英语
[originaltext]Interviewer(W) Donny Deutsch(M)Now, listen to Part One of th
[originaltext]Interviewer(W) Donny Deutsch(M)Now, listen to Part One of th
游客
2023-12-02
68
管理
问题
Interviewer(W) Donny Deutsch(M)
Now, listen to Part One of the interview.
W:(1)An extremely competitive spirit of confidence and perhaps a little bit of hatred. Those are just some of the guiding principles that help one guy from bottom to the top of the advertising world. Donny Deutsch says the key to success was asking one simple question of himself—" Why not me?"(2)Now the advertising expert offers up his winning formula in his first book, " Often Wrong, Never in Doubt, Unleash the Business Rebel Within". Donny, good morning. Nice to see you.
M: Good to see you.
W: Why not me? How did you come up with that?
M: Every time I’ve met a successful person in business or president of the United States, just somebody who’s made it to the very important position, I always notice that beyond the obvious toolbox of being bright and hard-working, they almost all take the naive sense of entitlement of: Why shouldn’t I be the president of the United State? Why shouldn’t I be the anchor of Today’s Show? And until you say that, that next level can not have it. It doesn’t mean that you’re guaranteed,(3 - 1)but if you don’t believe it, if you don’t feel entitled, it isn’t going to happen.
W: You write about this a lot in the book.(3-2)It’s all about confidence.
M: Yes.
W: I would say after knowing you for a year or two now, you have a certain amount of confidence that some people who know you probably think is healthy and other people think it crosses the line into self-conceit. Is that fair?
M: Yes. That’s fair. I mean if you don’t believe in yourself, nobody else is going to, but at the same time, you know the title of the book is "Often Wrong, Never in Doubt".
W: Right. So where did the confidence come from? Who instilled that in you?
M: You know the bottom line is it’s OK to fail, and you have to embrace failure. As I have met many people in my agency, such as all the Fortune 50 CEOs, and I’ve yet to meet the genius, I realize that as you go through life, when you meet the top of the heap, you know they are smart, terrific.
W: Wait. Just now you talked about the genius, and you don’t think you meet people who are smarter than you?
M:(4)I think a lot of people are smarter. But I’ve still yet to meet a genius one. Once people understand that all the people they read about are very talented, bright people, but you know, not as bright as you think sometimes. So once you realize that, it’s very empowering. Just like people think what we do for a living is incredibly difficult, yet if they sat in the chair, and did it for a while, they can also do that!
W:(5)By the way, you don’t treat women as sex objects because you also say women are superior in business..
This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. What is mentioned as the principle to guide people from nobody to somebody in advertising field?
2. Which field has Donny Deutsch worked in?
3. What does Donny emphasize as the key to success?
4. What did Donny find through all the famous people he met?
5. What does Donny think of women in business?
选项
A、Perseverance.
B、Competition.
C、Confidence.
D、Anger.
答案
C
解析
本题设题点在访谈开篇处。根据句(1)可知,极其:恩有竞争力的自信精神以及一点点的仇恨,这些都是能帮助一个人从广告行业的底层爬到顶层的指导原则,因此[C]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3237895.html
相关试题推荐
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.M:So—butoneoftheco
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.M:So—butoneoftheco
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.M:So—butoneoftheco
[originaltext]M:WhentheonemanisSteveJobs,it’saquestionwellworthask
[originaltext]M:WhentheonemanisSteveJobs,it’saquestionwellworthask
[originaltext]M:WhentheonemanisSteveJobs,it’saquestionwellworthask
[originaltext]M:WhentheonemanisSteveJobs,it’saquestionwellworthask
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.Wl:Therehasbeenaba
[originaltext]Now,listentoPartOneoftheinterview.Wl:MalalaYousafzai,t
[originaltext]Now,listentoPartOneoftheinterview.Wl:MalalaYousafzai,t
随机试题
ThereisnotaGreekwordwhichistheexact______oftheEnglishword’stile’.
—Yousaydifferentanimalsneeddifferentamountsofterritory.Couldyougiveus
甲单位经财政批复购置一套仪器设备,项目预算总金额600万元。该单位与中标单位X公
Moderntechnologyandsciencehaveprodu
急性脊髓炎脊髓休克期运动障碍的特点为A.肌张力减低、腱反射亢进、病理征阴性 B
服用帕罗西汀等选择性5-羟色胺再摄取抑制剂的患者,如果更换用单胺氧化酶抑制剂,必
患者男,76岁,因意识障碍,门诊以脑梗死收住入院,入院查体:昏睡,48小时后病情
银行个人贷款产品的市场定位过程包括()四个步骤。 (1)制作定位图;(2)执
下面是某求助者MMPI?-2的测验结果: 该求助者的临床表现包括(
医学上主要用于空气灭菌的电磁辐射是( )。A.紫外线 B.红外线 C.γ射
最新回复
(
0
)