首页
登录
职称英语
[originaltext]W: John. I heard that you were planning to go to Canada for your
[originaltext]W: John. I heard that you were planning to go to Canada for your
游客
2023-11-29
40
管理
问题
W: John. I heard that you were planning to go to Canada for your postgraduate study.
M: Yes. My family is moving there for business the coming summer.
W: Oh, I see. Any particular school you are considering to enroll in?
M: Nope. (1) That is why I am meeting you. I know that you finished your Bachelor’s Degree there.
W: Yes. I got my degree from the University of Toronto.
M: Wow. It is one of the top universities in Canada, is that correct?
W: Yes. (2) You know the University Ranking by Academic Performance places the University of Toronto the second in the world in research performance.
M: Marvelous. What was your major then?
W: I majored in literary criticism since I am fond of literary classics.
M: Isn’t your major one of the best curricula offered by the university?
W: You bet. Academically, (3) the University of Toronto is noted for curricula in literary criticism and communications theory.
M: I heard that a lot of famous people graduated from there.
W: So far the University of Toronto has educated two Governors General, and four Prime Ministers of Canada, four foreign leaders, fourteen Justices of the Supreme Court, and has been affiliated with ten Nobel laureates.
M: That is amazing. Are you familiar with other universities in Canada as well?
W: Sure. You may consider McGill University as another option.
M: I know McGill University is situated in Montreal and it is ranked among the top three universities within Canada and the top 70 worldwide by different ranking agencies.
W: It seems you have done your homework as well. Yes. (4/5-1) McGill offers degrees and diplomas in over 300 fields of studies with the highest average admission grade of any Canadian university, which makes its scholarships extremely hard to attain.
M: That is OK. I remember one newspaper said that McGill’s campus was quite beautiful.
W: Sure. (5-2) In 2012, Travel & Leisure rated McGill’s campus as one of the 17 most beautiful university campuses in the world.
M: Besides its wonderful campus, I bet it is also a birthplace for many famous people.
W: Definitely. (5-3) McGill counts among its alumni 12 Nobel laureates and 138 Rhodes Scholars, both the most in the country, two Canadian prime ministers, 13 justices of the Canadian Supreme Court, four foreign leaders, 28 foreign ambassadors, nine Academy Award winners, three Pulitzer Prizewinners, and 28 Olympic medalists.
This is the end of Part One of the conversation. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. What are the speakers mainly talking about?
2. According to the University Ranking by Academic Performance, which school is the second in the world in research performance?
3. What do we know about the University of Toronto?
4. Why are McGill’s scholarships so hard to attain?
5. Which of the following statements about McGill University is CORRECT?
选项
A、It owns the most beautiful campus in the world.
B、Its scholarship is easy to obtain.
C、It has produced 12 Nobel laureates.
D、It has produced 26 Olympic medalists.
答案
C
解析
根据句(5—1)可知,麦吉尔大学的奖学金非常难申请,因此[B]错误;根据句(5—2)可知,麦吉尔大学的校园在全世界最美校园排行榜上名列前17,因此[A]错误;根据句(5—3)可知,麦吉尔大学培养出了12名诺贝尔奖获得者、28名奥林匹克奖牌获得者,因此[C]正确,[D]错误。故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3230638.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Excuseme,madam.W:Yes?M:Iwonderwhetheryou’dhelpus.W
随机试题
[originaltext]W:I’mallpacked.(22)Take-offtimeis2:30a.m.thedayafter
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,1neverexpec
Traditionally,thefirstfirmtocommercializeanewtechnologyhasbenefite
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywadd
It’sTimetoPayAttentiontoSleep,theNewHealthFrontier[A]
D提示本题为交换二重积分的积分顺序题目。将先对y积分,后对x积分,换成先x后y积分。
下列材料中,属于绝热材料的有( )。A.植物纤维类绝热板 B.沥青嵌缝油膏
外部招聘的优势。
下列各项中,在细节测试中确定预计总体错报时应当考虑的因素有()。A.被审计单位
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)