首页
登录
职称英语
[originaltext]M: And another tiling. What about the jobs section in The Times?
[originaltext]M: And another tiling. What about the jobs section in The Times?
游客
2023-11-29
69
管理
问题
M: And another tiling. What about the jobs section in The Times? That was one of the most useful parts of it. Three or four pages of good quality jobs and always local. The Herald has one too... look, here on page 17... one page... and look, half of these jobs are on the other side of the state. Every business, every store in this city knows, if they want to employ someone, get someone to work for them, they have to place an ad in The Times. How are all these people going to get work now? This will absolutely wreck the local economy.
W: You certainly know how to exaggerate, Gary. Destroy the local economy, will it? I admit the jobs section was pretty good in The Times but one of the other two newspapers will just get the ads instead. That’s how things work. This city just isn’t big enough for three local newspapers and you know it. People only get them to see what’s on in town and to see who’s died.
M: That’s so morbid!
W: It’s true. People use the TV or the Internet for everything else. It’s not like it used to be 10 years ago.
M: The Times was the cheapest of them all too. You can bet all the prices are going to go up.
W: Hmm, you could be right. I think The Times’ low price was the only thing keeping The Journal and The Herald from increasing their prices. I don’t buy a local paper that often to be honest. If I do get one, I find myself reading no more than a few pages anyway.
M: Well, if The Times really does close down, that’s my newspaper buying days finished. I think, in ten years’ time, nobody in this city will even buy a local paper. It’s a shame really, don’t you think?
W: My dad told me when he was a kid, there used to be 5 local newspapers in the city and two others serving only this comer of the state. But you know how it is, companies merge, everyone is looking for savings, efficiency and so on. Now we’ll only have two. It’s survival of the fittest.
6. According to Gary, what kind of jobs are offered in The Times’ jobs section?
7. What do we learn about the Herald’s jobs section?
8. Why doesn’t the woman care about the closing down of The Times even though she admits its jobs section is pretty good?
9. According to the woman, what keeps The Journal and The Herald from raising their prices?
10. What can we learn from the last part of the conversation?
选项
A、The scrutiny of the local authority.
B、The readers’ protest against high prices.
C、Efficient staff in The Journal.
D、The low price of The Times.
答案
D
解析
在谈到报纸的价格时,男士说The Times是这几家报纸中最便宜的。女士表示同意,并提到,由于The Times价格低,导致The Journal和The herald都不能提价。可知,D是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3229423.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Sure.Peopleoftenhavedifferentwaysoflearningandapproac
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.OurguestisDr
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.OurguestisDr
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.OurguestisDr
[originaltext]M:Alright,sotalktomeaboutdifferentagegroupsandhowmuch
[originaltext]M:Alright,sotalktomeaboutdifferentagegroupsandhowmuch
[originaltext]M:Alright,sotalktomeaboutdifferentagegroupsandhowmuch
[originaltext]M:Alright,sotalktomeaboutdifferentagegroupsandhowmuch
[originaltext]M:RuthPetersisachildpsychologist,hey,Ruth,goodmorning.
[originaltext]M:RuthPetersisachildpsychologist,hey,Ruth,goodmorning.
随机试题
[originaltext]Wedonotknowwhenmanfirstbegintousesalt,butwedokn
Thecityhasalwaysbeenanengineofintellectuallife,fromthe18th-centur
PASSAGETHREE[br]Whatisthenameofanothercapsule?Spirit.
吸入高浓度可产生"电击样死亡"的有害气体是A.氮氧化物、HS B.HS、HCN
含黏液质较多的饮片宜A.包煎 B.另煎 C.先煎 D.烊化 E.后下
使用外源性胰岛素产生低钾血症的机制是A.ADH分泌减少 B.钾跨细胞转移,进入
2019年1—8月,辽宁省社会消费品零售总额9846.6亿元,比上年同期增长6.
有6把钥匙和6把锁一一对应。问最多需要尝试开锁多少次能把所有的钥匙和锁对应上
(2017年真题)ABC会计师事务所的A注册会计师负责审计甲公司2016年度财务
以按压颈动脉窦法治疗室上性心动过速,下列不正确的是A、老年人宜用此法 B、左、
最新回复
(
0
)