首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Well, I must admit my husband and I would’ve felt much happier
[originaltext]W: Well, I must admit my husband and I would’ve felt much happier
游客
2023-11-29
18
管理
问题
W: Well, I must admit my husband and I would’ve felt much happier if he’d chosen to do something else. Perhaps it’s still not too late for him to change his mind. You know, I could get him a good job with my own firm if he had a science degree. You know, and future possibilities... a great salary. opportunities to make a difference in the community, and supporting...
M: From what I know of him, Mrs. Harris, I don’t think he’s the sort of boy to change his mind, not in a hurry, at any rate. In any case, I think you ought to let him decide. Let him focus on his strengths and stick to what he is good at. If he enjoys art, don’t force a science major, or it will probably prove disastrous and he will end up changing later anyway.
W: But an artist, headmaster, what’s he going to live on?
M: Making a career as an artist isn’t easy, of course. But William’s always been interested in painting: you know that, and this field will give him the opportunity to live out his dream. It would be a good idea if you had a talk with your Art Master Mr. Simms. He can tell you more about the possibilities than I can. I know he thinks very highly of William’s work, though you’d better not tell William that I’ve said so.
W: I suppose I shouldn’t worry so much, headmaster. But I can’t say I like the idea—painting pictures and that, it doesn’t seem like real work to me.
M: On second thoughts, I think the best thing would be for me to have a word with Mr. Simms first and find out what he thinks of William’s chances of being accepted at art school. It’s a very liberal training, you know, not just painting pictures.
W: No, of course not. Thank you very much for your advice, headmaster. I’d be grateful if you let me know what Mr. Simms says.
M: I’ll do that, Mrs. Harris, and in the mean time, don’t worry about William. He’ll be all right so long as he does as well as he’s doing at present.
6. Why does Mrs. Harris want her son William to be a science degree holder?
7. What can we learn form the conversation?
8. What do we learn about the headmaster’s opinion?
9. According to the conversation, what do we learn about William’s art talent?
10. What does the headmaster suggest Mrs. Harris do at the end of the conversation?
选项
A、William has no enthusiasm of painting now.
B、Mrs. Harris is happy about Williams’ decision.
C、William’s mother runs her own business.
D、A science degree guarantees one outstanding.
答案
C
解析
Mrs.Harris说如果William有理科学位,会在自己的公司给他找个好工作。由此可知C项“William的妈妈经营自己的公司”正确。对话中校长提到,William一直对画画感兴趣(always been interested in),A项说他现在没有,与原文不符;虽然Ms.Harris觉得理科学位有保障,但不能等同于学理科让人出色,D项的outstanding没有依据。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3229366.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Alright,sotalktomeaboutdifferentagegroupsandhowmuch
[originaltext]M:Alright,sotalktomeaboutdifferentagegroupsandhowmuch
[originaltext]M:Alright,sotalktomeaboutdifferentagegroupsandhowmuch
[originaltext]M:RuthPetersisachildpsychologist,hey,Ruth,goodmorning.
[originaltext]M:RuthPetersisachildpsychologist,hey,Ruth,goodmorning.
[originaltext]W:Theotherdriversaidthathestoppedatthejunction.Whenhe
[originaltext]W:Theotherdriversaidthathestoppedatthejunction.Whenhe
[originaltext]W:Theotherdriversaidthathestoppedatthejunction.Whenhe
[originaltext]W:Now,sir,(1)I’msorrytohavekeptyouwaiting.Ihadtolook
[originaltext]W:Now,sir,(1)I’msorrytohavekeptyouwaiting.Ihadtolook
随机试题
THECROCODILEPOOL
阅读以下Java代码,填充(1)~(5)的空缺,将解答填入答题纸的对应栏内。【说
关于宪法,下列说法正确的是:A.任何公民享有宪法和法律规定的权利,但并非都要履行
A.M受体激动药 B. C. D. E.α、β受体阻断药拉贝洛尔是(
确定产品需求后,导航电子地图产品设计的步骤是( )。A.产品开发任务编制、样品
药液灭菌法常用的杀菌剂不包括A.0.1%苯扎溴铵B.0.2%苯扎溴铵C.2%左右
A.在P和Q中都做自由落体运动 B.在两个下落过程中的机械能都守恒 C.在P
根据下列资料回答问题。 2010年底,全国高速公路里程为7.41万公里,居世
甲公司为增值税一般纳税人,2019年发生有关业务如下: (1)10月8
女性,17岁。心慌多汗半年。近1月出现多饮、多尿就诊。体检:明显消瘦,双眼略突出
最新回复
(
0
)