首页
登录
职称英语
Millions of Americans run to the bank or visit automated teller machines when
Millions of Americans run to the bank or visit automated teller machines when
游客
2023-11-23
105
管理
问题
Millions of Americans run to the bank or visit automated teller machines when they need cash. They use credit cards when they want to buy clothes, VCRs, or television sets.
But there is an underclass--people with low incomes and no credit history--who visit their neighbourhood pawnshops when they need cash or a loan.
An estimated 20 percent of the US population has no bank account, more than half of this group don’t have credit cards and cannot get bank loans.
"These people are borrowing an average of $ 50," said John P. Caskey of Swarthmore College in Swarthmore, Pennsylvania. "If you add up in terms of how much dollar value pawnshops provide they don’t look very important. If you add up how much of the population they serve or the number of loans they make, they are important."
Because they make loans, pawnshops are a type of bank, often calling themselves "the bank of the little people".
Caskey and Swarthmore student Brain Zikmund in 1989’ looked at the importance of pawnshops in the US economy--the first serious study of the subject since the 1930s.
Their conclusion: pawnshops are the consumer’s lender of last resort.
Pawnshop customers typically cannot get credit at mainstream financial institutions. They have poor credit records, excessive debt in relation to their incomes, low and unstable incomes, or cannot maintain positive bank account balances.
Typically, pawnshop customers borrow relatively small amounts that traditional lenders are unwilling or unable to provide on a secured basis.
"If you look at total consumer credit, the amounts provided by pawnshops remain small," Caskey said. "They are lending primarily to low-income people. In terms of the population they serve, they’re really important."
In 1988, about 6,900 pawnshops operated in the United States--one for every two banks. Data suggest these pawnshops made about 35 million loans, providing that Caskey and Zimund estimate as 1 percent of the nation’s consumer credit. [br] What is the percentage of the population in the United States that doesn’t get bank loans?
选项
A、Roughly 20 percent.
B、The article didn’t say.
C、More than 10 percent.
D、Less than 10 percent.
答案
C
解析
细节理解题。由文章第三段可知有20%的人没有银行账户,这其中又有一半的人无法获得银行贷款,所以C为正确答案。A选项指的是没有银行账户的人。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3213030.html
相关试题推荐
Then,whydoAmericanswanttoworkharder?Onereasonmaybethatthereal
Then,whydoAmericanswanttoworkharder?Onereasonmaybethatthereal
Then,whydoAmericanswanttoworkharder?Onereasonmaybethatthereal
Then,whydoAmericanswanttoworkharder?Onereasonmaybethatthereal
Then,whydoAmericanswanttoworkharder?Onereasonmaybethatthereal
Then,whydoAmericanswanttoworkharder?Onereasonmaybethatthereal
Then,whydoAmericanswanttoworkharder?Onereasonmaybethatthereal
Womenfromthemid-30stothemid-50sarelesslikelythanAmericansoverall
Womenfromthemid-30stothemid-50sarelesslikelythanAmericansoverall
Womenfromthemid-30stothemid-50sarelesslikelythanAmericansoverall
随机试题
Accordingtothepassage,theworkof"YouthSummit"refersto[br][originalte
Itmusthavebeenaftertwoo’clockinthemorningwhenthelastguests【C1】
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonthetopi
[originaltext]Goodeveningandwelcometotonight’slecture.Mytopictoday
水泥胶砂除24h龄期或延迟至48h脱模的试体外,任何到龄期的试体应在试验(破型)
气的概念源于()A.阴阳说 B.水地说 C.五行说 D.云气说
决定土地经济供给量的因素有很多,但是以下选项中的()不是。A.土地价格 B
下列关于个人旅游消费贷款的表述,错误的是()。A:贷款最高限额原则上不超过10万
某太阳能光伏企业制定了未来5年内建成10家技术先进的标准工厂的项目方案,该方案从
以下有关涉外仲裁的说法中,不正确的有()。A.如双方当事人均是外国企业,则不能
最新回复
(
0
)