首页
登录
职称英语
The code of feminine politeness, instilled in girlhood, is no help in deali
The code of feminine politeness, instilled in girlhood, is no help in deali
游客
2023-11-23
42
管理
问题
The code of feminine politeness, instilled in girlhood, is no help in dealing with the unwanted approaches of strange men. Our mothers didn’t teach us to tell a man to get lost; they told us to smile and hint that we’ d be just delighted to spend time with the gentleman if we didn’t have other commitments. The man in the Oak Room bar would not be put off by a demure lowering of eyelids; he had to be told, roughly and loudly, that his presence was a nuisance.
Not that I am necessary against men and women picking each other up in pubhc places. In most instances, a small a mourn of sensitivity will tell a woman or a man whether someone is open to approaches.
Mistakes can easily be corrected by the kind of courtesy so many people have abandoned since the "sexual, revolution". One summer evening, I was whiling away a half hour in the outdoor bar of the Stanhope Hotel. I was alone, dressed up, having a drink before going on to meet someone in a restaurant. A man at the next table asked, "If you’ re not busy, would you like to have a drink with me? "I told him I was sorry but I would be leaving shortly. "Excuse me for disturbing you, "he said, turning back to his own drink. Simple courtesy. No insults and no hurt feelings.
One friend suggested that I might have avoided the incident in the Oak Room by going to the Palm Court instead. It’s true that the Palm Court is a traditional meeting place for unaccompanied ladies. But I don’t like violins when I want to talk. And I want to sit in a large, comfortable, leather chair. Why should I have to hide among the potted palms to avoid men who think I’ m looking for something else? [br] Which of the following can be concluded about the attitude of the surlier’s friend?
选项
A、She fully supported the author,
B、She thought the author was polite enough.
C、She thought the Palm Court was the only place for the author.
D、She considered feminine politeness more important than other things.
答案
D
解析
最后一段第一、二句说:一个朋友暗示说如果我去的是棕榈园里的话,就不会碰到橡树园里的那件事了。的确,棕榈园是传统的无伴侣的女士聚会的地方。由此可看出,她比作者传统,她的观点与作者冲突,所以D为正确答案。D项意为:她认为女性的礼貌比其他任何事都要重要,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3211462.html
相关试题推荐
PASSAGETHREE[br]WhatcanweknowaboutthegracefulfemininestyleinVirgini
Thecodeoffemininepoliteness,instilledingirlhood,isnohelpindeali
Thecodeoffemininepoliteness,instilledingirlhood,isnohelpindeali
Thecodeoffemininepoliteness,instilledingirlhood,isnohelpindeali
Thecodeoffemininepoliteness,instilledingirlhood,isnohelpindeali
随机试题
Whatisthemessagemainlyabout?[br][originaltext]Hello,Ms.Lee.ThisisAa
Whydoesthestudentgotoseetheprofessor?[br]Whatisthestudent’sopinion
ENVIRONMENTALIMPACTOFTHEANASAZI
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledTheMa
关于门脉性肝硬化假小叶的叙述,正确的有()A.可无小胆管 B.可无中央静脉
患者男,39岁。颅脑外伤后6小时来诊。查体:情绪显激动,神志清、语言流利。无神经
女性,45岁,3天前劳累后出现咽干,鼻塞,继而咽痛,咳黄脓痰。查体:鼻腔、咽黏膜
溶血卵磷脂是由( )。A.磷脂酶A催化卵磷脂水解后生成 B.磷脂酶C催化卵磷
根据《刑法》规定,依逃税罪追究刑事责任须具备法定情形,这些情形有()。(考
某工程单代号搭接网络计划如图3-14所示,节点中下方数字为该工作的持续时间,其中
最新回复
(
0
)