首页
登录
职称英语
1 The train clattered over points and passed through a station.2 Then it bega
1 The train clattered over points and passed through a station.2 Then it bega
游客
2023-11-22
65
管理
问题
1 The train clattered over points and passed through a station.
2 Then it began suddenly to slow down, presumably in obedience to a signal. For some minutes it crawled along, then stopped; presently it began to move forward again. Another uptrain passed them, though with less vehemence than the first one. The train gathered speed again. At that moment another train, also on a down-line, swerved inwards towards
them, for a moment with almost alarming effect. For a time the two trains ran parallel, now one gaining a little, now the other. Mrs. McGillicuddy looked from her window through the windows of the parallel carriages. Most of the blinds were down, but occasionally the occupants of the carriages were visible. The other train was not very full and there were many empty carriages.
3 At the moment when the two trains gave the illusion of being stationary, a lind in one of the carriages flew up with a snap. Mrs. McGillicuddy looked into the lighted first-class carriage that was only a few feet away.
4 Then she drew her breath in with a gasp and half-rose to her feet.
5 Standing with his back to the window and to her was a man. His hands were round the throat of a woman who faced him, and he was slowly, remorselessly, strangling her. Her eyes were starting from their sockets, her face was purple. As Mrs. McGillicuddy watched, fascinated, the end came; the body went limp and crumpled in the man’s hands.
6 At the same moment, Mrs. McGillicuddy’s train slowed down again and the other began to gain speed. It passed forward and a moment or two later it bad vanished from sight.
7 Almost automatically Mrs. McGillicuddy’s hand went up to the communication cord, then paused, irresolute. After all, what use would it be ringing the cord of the train in which she was travelling? The horror of what she had seen at such close quarters, and the unusual circumstances, made her feel paralysed. Some immediate action was necessary—but what?
8 The door of her compartment was drawn back and a ticket collector said, "Ticket, please." [br] Mrs. McGuillicuddy seems to be a(an) _____ person.
选项
A、observant
B、interested
C、nosy
D、nervous
答案
A
解析
此题为一般推理题。据第2段后半部分作者对Mrs.McGuillicuddy的描述可推知。 interested表示“感兴趣的”、“注意的”、“关心的”。nosy为口语用词,表示“爱打听的”、“多管闲事的”。她虽然感到紧张,但那是因为看到恐怖的一幕。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3210302.html
相关试题推荐
ThehistoryofindigenouseducationprovisionthroughoutAustralia’sremote
ThehistoryofindigenouseducationprovisionthroughoutAustralia’sremote
ThehistoryofindigenouseducationprovisionthroughoutAustralia’sremote
ThehistoryofindigenouseducationprovisionthroughoutAustralia’sremote
ThehistoryofindigenouseducationprovisionthroughoutAustralia’sremote
ThehistoryofindigenouseducationprovisionthroughoutAustralia’sremote
Throughoutthenation’smorethan15,000schooldistricts,widelydiffering
Throughoutthenation’smorethan15,000schooldistricts,widelydiffering
Throughoutthenation’smorethan15,000schooldistricts,widelydiffering
Throughoutthenation’smorethan15,000schooldistricts,widelydiffering
随机试题
Whichpracticalskillaremanypeopleover-confidentabout?drivingParagraphC:.
[originaltext]M:ItisawholemonthsinceI’veboughtmynewvideocamera.But
Jackisnotmuchofafootballplayer,butwhenit______maths,he’samongthe
妇女一生各个阶段,哪个阶段历时最长A.儿童期 B.青春期 C.新生儿期 D
某地区政府部门建设一个面向公众服务的综合性网络应用系统,主要包括机房建设、网络和
由施工单位委托第三方试验检测机构设立工地试验室的管理,可不纳入母体试验检测机构的
第一个系统研究儿童道德认知问题的心理学家是( )A.弗洛伊德 B.科尔伯格
当拟建工程中有防腐蚀,易燃易爆、有害环境下高压管道安装,可列项()。A.压
采用钻井法开凿立井井筒,钻井设计与施工的最终位置必须穿过冲积层,并深入不透水的稳
女,75岁,右大腿卵圆窝部反复出现圆形突起已多年,此次因便秘使突出包块增大,用力
最新回复
(
0
)