首页
登录
职称英语
What is reported to have caused the death of at least 17 people? [originaltext]
What is reported to have caused the death of at least 17 people? [originaltext]
游客
2023-11-22
96
管理
问题
What is reported to have caused the death of at least 17 people?
The heaviest snowfall in South Africa in more than 30 years is reported to have caused the deaths of at least 17 people. Almost 50 others an missing in the Drakensbergh mountains and are believed to be taking shelter in huts or caves. Airforce helicopters have rescued about 50 people from the mountains but thousands are still stranded. Thick snow has also blocked the mountain passes in the kingdom of Lesotho, cutting off many villages.
选项
A、The heaviest wind storm.
B、The’ heaviest snowfall.
C、The most severe tornado.
D、The most serious air crash.
答案
B
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。新闻开篇就提到:“The heaviest snowfall in South Africa in more than 30 years is reported to have caused the deaths of at least 17 people.”即发生在南非的一场强降雪导致了至少17人死亡,因此选项B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3209736.html
相关试题推荐
Asapopularformofleisureandentertainment,traveliswhatmanypeoplel
TheInternetiscreatingalanguageevolutionataveryfastpace.Peopleon
[originaltext]M:Goodmorning,everybody.[6-1]Studieshaveshownthatchildre
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
PASSAGETWO[br]Whatdoestheword"leash"implyinPara.7?Somepeoplegettoo
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Automation,drivenbytechnologicalp
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Automation,drivenbytechnologicalp
随机试题
In1915EinsteinmadeatriptoGottingentogivesomelecturesattheinvit
WhichofthefollowingisNOTaconditionforthereductionofdebts?[br][ori
______,mygrandfatherstilltakesasixty-minutewalkeveryday.A、Asheisold
关于结核分枝杆菌形态染色特点,错误的是A.菌体有分枝并常聚集成团 B.细长略弯
绘画活动中,菲菲在纸上画了个黑色的太阳。此时吴老师恰当的做法是()。A.批评菲
下列关于招标采购的叙述中,正确的是()A.公开招标可接受招标费用,缩短招标时间
普雅花的花期只有两个月,花开之时极为绚丽。然而,谁会想到,为了两个月的花期,它竟
根据葛氏法则,属于买入信号的有()。A:平均线从下降开始走平,股价从下上穿平均线
下列关于初步可行性研究的说法,错误的是()。A.初步可行性研究报告是项目决策的
最新回复
(
0
)