首页
登录
职称英语
Today’s trumpet is one of the world’s oldest instruments. It is really the r
Today’s trumpet is one of the world’s oldest instruments. It is really the r
游客
2023-11-22
72
管理
问题
Today’s trumpet is one of the world’s oldest instruments. It is really the result of many centuries of development. Al-though it looks nothing like its ancestors, there are many similarities. All trumpets are hollow tubes. They are all blown, and they all use the player’s lips to produce the basic sound.
The trumpet developed as players and makers worked to improve its design, size, shape, material, and method of construction. They wanted to create an instrument that would produce a beautiful and attractive tone, enable the performer to play all the notes of scale, extend the range higher and lower, make it possible to play more beautiful music, and, in general, be easier to play well. The remarkable way in which the modem trumpet achieves these goals is a measure of the success of all those who struggled to perfect this glorious instrument.
The trumpet is actually the leading member of an entire family of related instruments. There are trumpets of several different sizes, and in several different keys. There are comets(短号), bugles, flugelhorns, and a number of others that are all similar to the trumpet in the way they are made and played.
The trumpet family is much than a group of related instruments that can stir one with their sound, or narrow tubes of metal capable of producing a variety of musical sounds. It is a link to many different periods of history and to people of many cultures. From the use of trumpets in ancient religious ceremonies to the part they play in modem rock bands, the trumpet family of instruments has much to tell about civilization and its development. [br] Which of the following can be inferred about the first trumpet players?
选项
A、They could not play all the notes of the scale..
B、They were not able to pick up the trumpet.
C、They could not play simple tunes.
D、They had difficulty improving upon the trumpet.
答案
A
解析
文中第二段指出;“They wanted to create an instrument that...enable the performer to Play all the notes of scale.”因此初始阶段的小号演奏者并不能演奏出所有的音符,所以应选A项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3209598.html
相关试题推荐
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Althoughthefirstyearisreallyimportantforlanguagedevelopmentinchi
Althoughthefirstyearisreallyimportantforlanguagedevelopmentinchi
Althoughthefirstyearisreallyimportantforlanguagedevelopmentinchi
Althoughthefirstyearisreallyimportantforlanguagedevelopmentinchi
随机试题
France’sbelovedcath
Basically,therearethreetypesoffatigue:physical,pathological(由疾病引起的)
应聘申请表设计时,要符合当地有关()和政策的要求。A.法律 B.上级主管部门
表面活性剂分子结构特征为具有___________,即既具有__________
试述骨肉瘤的临床表现?
张某,男性,55岁。胸痛反复发作2个月,现胸部刺痛,夜间尤甚,持续10分钟左右,
根据《公司法》,关于国有独资公司的说法,正确的是()A.董事会可以制定公司章程,
患者,男,20岁,儿时患过百日咳,自幼咳嗽、咳痰,经常于感冒后加重,咳大量黄脓痰
接地引下线导通测试状况良好的设备测试值应在()以下。40mΩ$;$
下列关于场址选择的说法中,正确的有()。A.场址选择包括渣场或排污场地的选
最新回复
(
0
)