首页
登录
职称英语
A nine year old schoolgirl single-handedly cooks up a science fair experime
A nine year old schoolgirl single-handedly cooks up a science fair experime
游客
2023-11-22
69
管理
问题
A nine year old schoolgirl single-handedly cooks up a science fair experiment that ends up debunking (揭穿 ...的真相) a widely practiced medical treatment. Emily Rosa’s target was a practice known as therapeutic(治疗的) touch (TT for short), whose advocates manipulate patients’ "energy field" to make them feel better and even, say some, to cure them of various ills. Yet Emily’s test shows that these energy fields can’t be detected, even by trained ’IT practitioners (行医者). Obviously mindful of the publicity value of the situation, Journal editor George Lundberg appeared on TV to declare: "Age doesn’t matter. It’s good science that matters, and this is good science. ’ Emily’s mother Linda Rosa, a registered nurse, has been campaigning against TT for nearly a decade. Linda first thought about TT in the late 1980s, when she learned it was on the approved list for continuing nursing education in Colorado. Its 100,000 trained practitioners (48,000 in the U. S. ) don’t even touch their patients. Instead, they waved their hands a few inches from the patient’s body, pushing energy fields around until they’ re in "balance". TT advocates say these manipulations can help heal wounds, relieve pain and reduce fever. The claims are taken seriously enough that TT therapists are frequently hired by leading hospitals, at up to $ 70 an hour, to smooth patients’ energy, sometimes during surgery.
Yet Rosa could not find any evidence that it works. To provide such proof, TT therapists would have to sit down for independent testing--something they haven’t been eager to do, even though James Rand has offered more than $1 million to anyone who can demonstrate the existence of a human energy field. (He’s had one taker so far. She failed. ) A skeptic might conclude that TT practitioners are afraid to lay their beliefs on the line. But who could turn down an innocent fourth grader?. Says Emily: "I think they didn’t take me very seriously be cause I’m a kid."
The experiment was straight forward: 21 TT therapists stuck their hands, palms up, through a screen. Emily held her own hand over one of theirs left or right and the practitioners had to say which hand it was, When the results were recorded, they’d done no better than they would have by simply guessing. If there was an energy field, they couldn’t feel it. [br] Very few TT practitioners responded to the $1 million offer because ______.
选项
A、they didn’t take the offer seriously
B、they didn’t want to risk their career
C、they were unwilling to reveal their secret
D、they thought it was not in line with their practice
答案
C
解析
要点定位题。答案在文章第三段第二句:“To provide such proof,TT therapists would have to sit down for independent testing something they haven’t been eager to do,even though James Randi has offered more than $ 1 million to anyone who can demonstrate the existence of a human
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3209272.html
相关试题推荐
(1)TheTerm"CYBERSPACE"wascoinedbyWilliamGibson,ascience-fictionwrite
(1)TheTerm"CYBERSPACE"wascoinedbyWilliamGibson,ascience-fictionwrite
(1)TheTerm"CYBERSPACE"wascoinedbyWilliamGibson,ascience-fictionwrite
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
PassageThree[br]Whatdoes"sciencefictionwithequations"inPara.4ref
Thesedays,sciencemayhavedissectedalmosteveryelementofourdiet,bu
Thesedays,sciencemayhavedissectedalmosteveryelementofourdiet,bu
Thesedays,sciencemayhavedissectedalmosteveryelementofourdiet,bu
随机试题
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamantelephoninghisofficefromatrade
Thespeaker______havecriticizedtheparaprofessionals,knowingfullwellthat
Iamworkingwithacomputercompany.Myfamilylivesneartherailwaystati
下列哪项不是溃疡性口炎的病原A.柯萨奇病毒 B.绿脓杆菌 C.肺炎链球菌
A.败血症 B.侵袭性感染 C.菌血症 D.全身性感染 E.脓毒症烧伤后
2018年上半年,全国移动互联网累计流量达266亿GB,同比增长199.6%,其
某房地产经纪公司接受二手住宅楼销售委托,由经纪人秦某到现场进行勘察得知:该住
高一入学开始,班主任王老师便通过各种渠道,深入了解班上每一个同学,并据此指导学生
最近,班主任李老师发现,班上的张同学傍晚放学后经常留下来帮助当天值日的同学一起搞
关于建设工程节能分部工程的验收的组织及参加人员,表述正确的是( )。A.应由监
最新回复
(
0
)