首页
登录
职称英语
Why did Spring sell his false autographs in England and Canada? [originaltext]
Why did Spring sell his false autographs in England and Canada? [originaltext]
游客
2023-11-21
86
管理
问题
Why did Spring sell his false autographs in England and Canada?
Robert Spring, a 19th century forger, was so good at his profession that he was able to make his living for 15 years by selling false signatures of famous Americans. Spring was born in England in 1813 and arrived in Philadelphia in 1858 to open a bookstore. At first he made some money by selling his small but genuine collection of early U. S. autographs.
Discovering his ability at copying handwriting, he began imitating signatures of George Washington and Ben Franklin and writing them on the title pages of old books. To make less the chance of detection, he sent his forgerics to England and Canada for sale and circulation.
Forgers have a hard time selling their products. A forger can’t approach a respectable buyer but must deal with people who don’t have much knowledge in the field. Forgers have many ways to make their work look real. For example, they buy old books to use the aged paper of the title page, and they can treat paper and ink with chemicals.
In Spring’s time, right after the Civil War, Britain was still fond of the Southern states, so Spring invented a respectable maiden lady known as Miss Fanny, whose economic problems forced her to scll a great number of letters and manuscripts belonging to her famous father. Spring had to work very hard to satisfy the demand. All this activity did not prevent Spring from dying in poverty, leaving sharp-eyed experts the difficult task of separating his forgeries from the originals.
选项
A、There was a greater demand there than in America.
B、There was less chance of being detected there.
C、Britain was Spring’s birthplace.
D、The price were higher in England and Canada.
答案
B
解析
本题测试对细节内容的理解和推测能力。根据文中的相关内容“To make less the chance of detection",可以推测Spring之所以把其伪造的签名送到英国和加拿大去出售是为了尽量不被发现,因此正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3207781.html
相关试题推荐
Japan’sdemandforimportslastmonth[br][originaltext]Japan’stradesurpl
Japan’sdemandforimportslastmonth[br][originaltext]Japan’stradesurpl
Japan’sdemandforimportslastmonth[originaltext]Japan’stradesurplusjum
Untilwhattimewillthetornadowatchbeineffect?[br][originaltext]Wei
Eachyear,cartheftandburglarytogethercostsusabout______.[originaltext]
Whatpromptedthisconversation?[br][originaltext]W:What’stheproblem?M:I
Whatpromptedthisconversation?[br][originaltext]W:What’stheproblem?M:I
Themourningperiodstartsfrom______.[br][originaltext]Armenia’spresi
AidworkersinMozambiquesaytheyareconfidentthat______.[br][originaltext
AidworkersinMozambiquesaytheyareconfidentthat______.[originaltext]A
随机试题
Today,therearemanyavenuesopeningtothosewhowishtocontinue1.______
【B1】[br]【B8】A、characterB、figureC、roleD、personalityB从and前的man和后面的not可以推断所填词
Today,studentswhowanttolearnEnglishintheUShaveawidechoiceofco
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoe
"Avoidtherush-hour"mustbethesloganoflargecitiestheworldover,whe
内部审计机构对审计过程中发现的重大问题,可以直接向审计委员会或董事会报告。(
从时间、地区和商品种类三个维度来分析某电器商品销售数据属于( )。A.ETL
如图所示,A、B两物体相互接触静止在水平面上,今有两个水平力F·、R分别作用在A
在Excel中,如图所示,将第2组的课间操评分改为16.2,表格中“总计”列与图
注册建造师延续执业,应申请延续注册,按照有关规定,下列关于延续注册的表述中正确的
最新回复
(
0
)