首页
登录
职称英语
In 1983, when oil prices were still high in my area, I installed a ground-s
In 1983, when oil prices were still high in my area, I installed a ground-s
游客
2023-11-21
82
管理
问题
In 1983, when oil prices were still high in my area, I installed a ground-source heat pump in my brand-new, well-insulated, 1,600-square-foot house. It cost several thousand dollars more than comparable systems that use oil, gas or wood, but I figured I’d recover my higher initial expense m a few years through lower energy bills.
True, my heat pump runs on electricity -- an expensive commodity where I live. But most of its energy comes from the earth, a propylene-glycol solution circulates through 1,200 feet of two-inch-diameter plastic pipe buried three feet deep in a field next to my house. As it travels, the solution absorbs heat from the surrounding soil, even when soil temperature drops below freezing.
My ground-source heat pump also offers important benefits that have nothing to do with economics.
-- Minimal fire hazard -- no chimney, firebox, or heating elements -- only pumps, fans, and a compressor.
-- Cleanliness -- no combustion products, thus no chance of my heating system polluting the indoor air, leaving scummy deposits on walls and furniture.
-- Reliability -- solid-state electronic controls and sealed bearings almost eliminate breakdowns.
-- No maintenance -- no wood to cut, ashes to haul, or chimney to clean.
-- Convenience -- The system runs automatically, even switching from heating to air conditioning as needed. I can simply lock the door and go away for a day, week or month.
Not only did I expect to start saving on energy costs immediately, but I also expected those savings to grow over the years as oil prices continued to soar. Since I was wrong about oil prices, the big dollar savings I’d hoped for haven’t materialized. Nevertheless, I am satisfied, all things considered. [br] The passage suggests that the author’s heat-pump system absorbs heat from ______
选项
A、soil in a nearby field
B、sun panels at ground level
C、a pipe buried next to the walls
D、a tank of propylene-glycol
答案
A
解析
本题是细节题。相对应的原文是“But most of its energy comes form the earth"’“As it travels,the solution absorbs heat from the surrounding soil",由此可见,A是正确的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3206947.html
相关试题推荐
PassageTwo(1)Why,despitethecoronaviruspandemic,housepricescon
PassageTwo(1)Why,despitethecoronaviruspandemic,housepricescon
Thepolicehaveinstalledcamerasatdangerousroad______tofilmthosewhodri
In1983,whenoilprocessweretillhighinmyarea,Iinstalledaground-sour
Withprices______somuch,itisdifficultfortheschooltoplanabudget.A、vib
Whensupplyexceedsdemandforanyproduct,pricesare______tofall.A、timelyB
Accordingtothelecture,whatisinflation?A、Risingprices.B、Fixedincome.C、R
Whydoesthehonestpublichavetopayhigherpriceswhentheygototheshops?
Whydoesthehonestpublichavetopayhigherpriceswhentheygototheshops?
In1983,whenoilpriceswerestillhighinmyarea,Iinstalledaground-s
随机试题
Readthearticlebelowaboutflyingbusinessclass.Foreachquestion31-40writ
FourCharacteristicsofCultureI.Cultureisshared—Region,climateand【T1】__
Iinsiston______thissmallpresentasatokenofmyappreciation.A、youtoacc
Cooperationisthecommonendeavoroftwoormorepeopletoperformatasko
[originaltext]W:Marion,attheschoolyouworkat,dothechildrenwearunifor
[originaltext] (3)Inrecentmonthsastringofcountries,fromJapantoSwitz
下列关于施工网络计划时间参数计算说法正确的有()A.时差就是每道工序的机动时间
肝开窍于A.耳 B.目 C.口 D.鼻 E.舌
呼吸衰竭 A.pH值下降B.Pa2O2下降 C.两者均有D.两者均无
根据社会保险法律制度的规定,职工因工死亡,其近亲属可按照上一年度全国城镇居民人均
最新回复
(
0
)