首页
登录
职称英语
How many of the emigrants died after being thrown into the sea? [br] [originalt
How many of the emigrants died after being thrown into the sea? [br] [originalt
游客
2023-11-21
13
管理
问题
How many of the emigrants died after being thrown into the sea? [br]
The bodies of dozens of African emigrants discovered off the Italian coast last week might have been thrown overboard, Italian officials said on Monday. A coast guard spokesman said 15 illegal emigrants, all believed to come from Somalia, survived being thrown into the Mediterranean sea. But one of the survivors, a woman, was in a serious condition. They told the coast guard that their boat had left Libya 20 days before with around 100 immigrants aboard. They said most had died during the trip. Last Friday, 7 Africans, including 3 children, died before their boat could reach the island. A further 25 people survived.
选项
A、Italy.
B、Africa.
C、the Mediterranean region.
D、places unknown.
答案
B
解析
新闻的第一句话直接提到了African emigrants,第三句话又提到:“A coast guard spokesman said 15 illegal emigrants,all believed to come from Somalia,…”所以正确选项为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3206608.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Allright,[6-1]thisnextoneisanexecutivepastrycheftha
[originaltext]M:Theconceptthatyoucanearnahighsalarywithouthavingac
[originaltext]M:InMyPoets,youwriteaboutattendingreadings,andsocializi
[originaltext]M:[1-1]MaureenMcLaneisapoetandcritic.Afterherundergrad
[originaltext]M:[1-1]MaureenMcLaneisapoetandcritic.Afterherundergrad
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Todaywearev
[originaltext]Interviewer:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Todaywearev
[originaltext]Interviewer:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Todaywearev
[originaltext]Interviewer:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Todaywearev
随机试题
Younggirlslike______colorswhileoldwomenenjoydarkones.A、brightB、deepC、
Inthesummerof2010,record-hightemperatureshitMoscow.Atfirstitwasj
以下关于项目生命周期的说法,正确的是()A.通常相互交叉而有时又按顺序排列的各
A、-12 B、-6 C、5 D、8
关于医嘱种类的解释,下列哪项不对A.长期医嘱有效时间在24h以上 B.临时医嘱
下列情况回归方程中可能存在多重共线性的有()。 Ⅰ.模型中所使用的自变量之间
(2016年真题)封闭式基金的基金管理人聘请法定验资机构验资前,募集的基金份额总
C第一步,本题考察非整数数列。 第二步,因后面的数字都有根号,因此考虑前面的整数也变为带根号的数字。观察到根号外面的数字有7和11,考虑构造质数数列。因此有,
智力技能形成可分为三个阶段:原型定向、()、()。
地西泮的适应证不包括A.镇静催眠 B.抗癫痫和抗惊厥 C.肌紧张性头痛 D
最新回复
(
0
)