首页
登录
职称英语
What is the most difficult part in the issue of illegal immigration, according t
What is the most difficult part in the issue of illegal immigration, according t
游客
2023-11-21
67
管理
问题
What is the most difficult part in the issue of illegal immigration, according to the passage you have just heard? [br]
A key point in the discussion of illegal immigration (and legal immigration, for that matter) is that many of those who are vehemently opposed to illegal immigration are also opposed to large amounts of legal immigration as well. These thinly hidden agendas mean that often the debate on illegal immigration cannot be separated from the debate on legal immigration.
Americans firmly believe’ in tough laws against illegal immigrants and 70% of Americans want no more than 300,000 legal immigrants to enter the U. S. per year. In fact, 20% of Americans want immigration completely stopped. Taking these numbers as the truth, it is clear that America thinks that we have too many immigrants.
Such a dislike of immigration is interesting considering the success of past immigration. Many people would say that today’s immigrants are somehow different than those of the past. However, the truth is that the similarities between the immigrants of today and those of the past are numerous. Their reasons for coming to this country are often similar.
When illegal immigration is not confused with legal immigration, debate can take place in a sane manner. Outlandish solutions like building a huge 2,000 mile-long fence and gathering a virtual army to defend the border from Mexicans are not the answer. Making legal immigration easier and more common is the best solution that we have now.
选项
A、800,000 immigrants
B、550,000 immigrants
C、480,000 immigrants
D、300,000 immigrants
答案
D
解析
根据提问,这是一道细节题。只要在相关的段落里找到信息。第三段里作者说:“Americans firmly believe in tough laws against illegal immigrants and 70% of Americans want no more than 300,000 legal immigrants to enter the U.S. per year.”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3205224.html
相关试题推荐
Accordingtothepassage,theeconomicandindustrialchangesaswellaspeople’
Accordingtothepassage,theeconomicandindustrialchangesaswellaspeople’
Accordingtothepassage,theeconomicandindustrialchangesaswellaspeople’
Accordingtothepassage,theeconomicandindustrialchangesaswellaspeople’
Whatisthefirstguidelinetoinvestingaccordingtothespeaker?[br][origin
Whatisthefirstguidelinetoinvestingaccordingtothespeaker?[br][origin
Whatisthefirstguidelinetoinvestingaccordingtothespeaker?[originaltext
Accordingtothenews,Rodinapartyisbecomingimportant______.[br][origina
WhichofthefollowingstatementsisTRUEaccordingtothepassage?[br][origi
Whydopeopleleavehometotravelaccordingtothepassage?[br][originaltext
随机试题
[originaltext]M:Tellme,Sally,whydoyouthinkthatopportunitiesforindepe
Thisspaciousroomis______furnishedwithjustafewarticlesinit.A、lightlyB、
Manyremarkablepeopledealwithdepressionandanxietyallthetimebecausethe
StoppingSmoking:ASH’s15Tips—ActiononSmokingandHealth1
[originaltext]Accordingtoasurveyonareadingconductedin2001bytheU
降低LDL-ch作用最强的一类药物中,具有较高的吸收率,一般不受食物影响的是A、
在中国古代教育中形成了“六艺”教育。“六艺”是指______、乐、射、御、书、数
由于建筑形式不断创新,工业建设项目中工艺越来越复杂,技术越来越先进,客观上不要求
甲公司以乙公司为收款人签发了一张银行承兑汇票,乙公司将汇票背书转让给丁公司,丁公
女,66岁,间歇性全程肉眼血尿半年,不伴尿频、尿急、尿痛,尿细胞学2次阳性,B超
最新回复
(
0
)