首页
登录
职称英语
When did Albert Einstein learn to speak, according to the passage you have just
When did Albert Einstein learn to speak, according to the passage you have just
游客
2023-11-20
44
管理
问题
When did Albert Einstein learn to speak, according to the passage you have just heard? [br]
One of the smartest people ever to live, Albert Einstein, changed our society’s development forever with his views, theories, and developments. Einstein was born in Ulm, Germany on March 14, 1879. He spent his youth in Munich. He did not talk until the age of three and by the age of nine, was still not fluent in his native language. His parents were actually concerned that he might be somewhat mentally retarded.
His parent’s concerns aside, even as a youth Einstein showed a brilliant curiosity about nature and an ability to understand difficult mathematical concepts. At the age of 12 he taught himself Euclidian Geometry. Einstein hated the dull regimental and unimaginative spirit of school in Munich. His parents wisely thought to transfer him out of that environment.
Although Einstein’s family was Jewish, he was sent to a Catholic elementary school from 1884 to 1889. However, Einstein’s biographer, Philip Frank, explains that Einstein so thoroughly despised formal schooling that he devised a scheme by which he received a medical excuse from school on the basis of a potential nervous breakdown. He then convinced a mathematics teacher to certify that he was adequately prepared to begin his college studies without a high school diploma. Other biographies, however, state that Einstein was expelled from the gymnasium on the grounds that he was a disruptive influence at the school.
选项
A、Albert Einstein was studying at a Catholic school, though he was Jewish.
B、Albert Einstein found himself a medical excuse to stay away from school.
C、Albert Einstein was expelled from the gymnasium where he was studying.
D、Albert Einstein was really a disruptive influence at the school where he was.
答案
A
解析
由于短文里,作者只是提到爱因斯坦传记作家对爱因斯坦这段学校生涯的各种不同的阐释,所以,应该都不是定论。而选项A则是事实。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3204667.html
相关试题推荐
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
Accordingtothecourtruling,Israelhasto[originaltext]TheInternational
Accordingtothegovernmentsource,theunrestwassparkedby______[br][orig
Accordingtothestudy,whatisthewaythebabiesreacttodifferentpeople?[o
Decidewhichofthechoicesgivenbelowwouldbestcompletethepassageifi
随机试题
ProfessorLee’sbookwillshowyou______canbeusedinothercontexts.A、thaty
Fordays,Beijinghasbeentrappedunderablanketofyellow-browndusttha
Inthe1960sand1970sattentionbegantobepaidtowomen’sliberation,and
[originaltext]M:Guesswhat?TheworstfoodI’veeverhadwasinFrance.W:Rea
试论《高等教育法》的基本原则。
AB
一振幅为A,周期为T,波长λ的平面简谐波沿x轴负向传播,在x=λ/2处,t=T/
男性,40岁。暴饮暴食后6小时发生中上腹痛,放射至后腰部,呕吐一次不缓解。查体:
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
1992年,美国友邦作为第一家外资保险公司入驻( ),中国保险市场的对外开放拉
最新回复
(
0
)