首页
登录
职称英语
Psychologists in Britain have said that the last full week of January is th
Psychologists in Britain have said that the last full week of January is th
游客
2023-11-18
70
管理
问题
Psychologists in Britain have said that the last full week of January is the most depressing time of a year, and labeled next Monday "Blue Monday". Blue is a slang way of saying unhappy.
Mondays are generally seen as the worst day of the week because people feel grumpy and tired at having to go back to work after a weekend with a different sleep pattern.
There are various reasons why more people feel depressed at this time of year. Many people have unpaid credit card bills for the Christmas presents they bought, and pay day is often not until the end of the month.
As the party season is over, people feel stressed because they have to go back to real life—work and commuting; and they may be unhappy with their body image after binge on alcohols, chocolates, and other food at Christmas-time.①
People may have already failed in their New Year’s resolutions, such as giving up smoking. The bad weather in January can also contribute to people feeling fed up.
Some companies are taking this quite seriously and offering counseling for any staff who is feeling depressed. They hope that helping people as soon as there are signs of depression will avoid absenteeism. Evidence shows that unreasonable managers who contribute to their staff feeling fed up at this time can expect an uncooperative workforce. ②
However, it’s not all bad! Many people feel optimistic at this time, that things can only get better. Psychologists offer suggestions of how to combat feeling blue. These include spending 15 minutes doing a“ gratitude exercise” thinking about and writing down what you are grateful for, such as health, family, friends and so on.
Taking up a new hobby, doing some exercise, going to bed earlier, eating a healthy breakfast, and listening to some uplifting music, are all recommended as ways to feel more cheerful.
To avoid feeling blue next January, experts say that the best thing to do is to plan better next December. Spend less on presents, eat and drink less over the festive period, and make more realistic New Year’s resolutions. [br] Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、People always have to wait for their salaries to pay for bills all around year.
B、Christmas parties make people feel energetic to return work.
C、Enough sleep at weekends give people sufficient rest.
D、It’s difficult for people to stick to their New Year’s resolutions.
答案
D
解析
事实细节题。文章第三段虽然提到在信用卡上欠的钱,但只是说在这一时期是这种情况,并没有说全年都如此,故A 错误。B 与文章第二段和第四段意思相反,选项C 是对文章第二段的过度推断,与原文意思不符。文中第五段写到“People may have already failed in their New Year’s resolutions",与选项D 意思相符,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3198556.html
相关试题推荐
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______grow
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______grow
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______grow
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______grow
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______grow
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______grow
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______grow
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______grow
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______grow
Britainisfacinga【C1】______riseinitsratpopulation【C2】______grow
随机试题
Theroleofaprofessional()istohelptwopartiessolveconflictorappeasedi
Mentalillnessmayberesultedfrom______.[br]Becausemanyartists,writersa
在软件项目开发过程中,进行软件测试的目的是()。A.缩短软件开发的时间 B
应计收益率为8.21%时某5年期附息债券的价格为89.1303元,应计收益率为8
蚤传播鼠疫杆菌的方式属A.发育式B.增殖式C.发育增殖式D.经卵传递式E.机械性
某市政府下属P交通发展公司采用B0T模式新建一条经营性公路,该项目经招标、投标、
如果保证金标准为10%,那么1万元的保证金就可买卖()价值的期货合约A.2万元
案例三: 一般资料:求助者,女性,17岁,高中二年级学生。 案例介绍:求助者
下列哪一项属于正常咀嚼周期的特征()A.牙咬合接触时,下颌运动无明显的瞬息停
下列含有两个羧基的氨基酸是A.色氨酸 B.蛋氨酸 C.谷氨酸 D.丝氨酸
最新回复
(
0
)