首页
登录
职称英语
It is possible for students to obtain advanced degree in English while know
It is possible for students to obtain advanced degree in English while know
游客
2023-11-18
50
管理
问题
It is possible for students to obtain advanced degree in English while knowing little or nothing about traditional scholarly methods. The consequences of this neglect of traditional scholarship are particularly unfortunate for the study of women writers. If the canon--the list of authors whose works are most widely taught—is ever to include more women, scholars must be well trained in historical scholarship and textual editing. Scholars who do not know how to read early manuscripts, locate rare books, establish a sequence of editions, and so on are lacking crucial tools for revising the canon.
To address such concerns, an experimental version of the traditional scholarly methods course was designed to raise students’ consciousness about the usefulness of traditional learning for any modern critic or theorist. To minimize the artificial aspects of the conventional course, the usual procedure of assigning a large number of small problems drawn from the entire range of historical periods was abandoned, though this procedure has the obvious advantage of at least superficially familiarizing students with a wide range of reference sources.① Instead, students were engaged in a collective effort to do original work on a neglected eighteenth century writer, Elizabeth Griffith, to give them an authentic experience of literary scholarship and to inspire them to take responsibility for the quality of their own work.
Griffith’s work presented a number of advantages for this particular pedagogical purpose. First, the body of extant scholarship on Griffith was so tiny that it could be all read in a day, thus students spent little time and effort mastering the literature and had a clear field for their own discoveries. Griffith’s play The Platonic Wife exists in three visions, enough to provide illustrations of editorial issues but not too many for beginning students to manage. In addition, because Griffith was successful in the eighteenth century, as her continued productivity and favorable reviews demonstrate, her exclusion from the canon and virtual disappearance from literary history also helped raise issues concerning the current canon.
The range of Griffith’s work meant that each student could become the world’s leading authority on a particular Griffith text. For example, a student studying Griffith’s Wife in the Right obtained a first edition of the play and studied it for some weeks. This student was suitably shocked and outraged to find its title transformed into A Wife in the Night in Watt’s Bibliotheca Britannica. Such experiences, inevitable and common in working on a writer to whom so little attention has been paid serve to vaccinate the students I hope for a lifetime—against credulous use of reference sources. ② [br] It can be inferred that the author expects that the experience of the student mentioned as having studied Wife in the Right would have the effect that______。
选项
A、it would lead the student to have a clear understanding of the editors
B、it would teach the student to question the accuracy of certain kinds of information sources when studying neglected authors
C、it would teach the student to avoid the use of reference sources in studying neglected authors
D、it would enhance the student’s appreciation of the works of authors not include in the canon
答案
B
解析
推理判断题。根据文章最后一句话“Such experiences…serve to vaccinate the students—I hope for a lifetime—against credulous use of reference sources",可以看出作者希望这些经历会给学生打预防针:提醒学生要注意信息源的准确性,所以正确答案为B 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3197408.html
相关试题推荐
Undergraduatestudentshaveno______totherarebooksintheschoollibrary.A、
Inthelecture______hewilltellussomethingaboutmodernEnglishusage.A、fol
IntheMiddleAgesstudents_____[br][originaltext]Inancienttimesthem
IntheMiddleAgesstudents_____[originaltext]Inancienttimesthemostim
Onceitwaspossibleto【C1】______maleandfemaleroleseasilybythe【C2】__
Onceitwaspossibleto【C1】______maleandfemaleroleseasilybythe【C2】__
Onceitwaspossibleto【C1】______maleandfemaleroleseasilybythe【C2】__
Onceitwaspossibleto【C1】______maleandfemaleroleseasilybythe【C2】__
Onceitwaspossibleto【C1】______maleandfemaleroleseasilybythe【C2】__
Onceitwaspossibleto【C1】______maleandfemaleroleseasilybythe【C2】__
随机试题
Themostimportantpartofanytherapyis______(不在于你领悟到什么或谈论什么,而在于你做了什么).notw
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26whicharebasedonReading
MyPCisoutoforder,theexperimenthastobeputoff.A、beingB、wasC、beD、has
考虑到自重影响,现浇钢筋混凝土梁、板结构应按设计要求起拱的目的是:()A.提
服务产品质量难以界定的原因是()。A.服务产品可以从实体上被感知 B.顾
判定一份评估报告是否提供了必要的信息,其标准是()。A.要看评估报告使用人在阅
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
内毒素的主要成分是A.磷脂B.脂多糖C.蛋白质D.胶原E.无机盐类
关于城市设计和控制性详细规划的表述,下列哪些项是不准确的?()(2010年
(2016年真题)关于电缆排管敷设要求的说法,正确的是()。A.排管孔径应不小
最新回复
(
0
)