首页
登录
职称英语
Where did this dialogue take place? [br] [originaltext]F: Good morning, Profess
Where did this dialogue take place? [br] [originaltext]F: Good morning, Profess
游客
2023-11-18
122
管理
问题
Where did this dialogue take place? [br]
F: Good morning, Professor Zhang. Welcome to our program. Would you like to say hello to the audience?
M: Hello, everyone! And good morning, Miss Zhou. I’m glad to be here to attend your program.
F: It’s our honor to have you here, Professor, In the past Labor’s Day, we enjoyed a seven-day break. Many people spent their holidays traveling. Yet, instead of relaxing themselves, they found themselves having suffered a lot. They were trapped in hotels, railway stations, and airports because they couldn’t get the tickets back; they were unable to appreciate the scenery because there were huge crowds all the time. They complained to the travel agencies for their terrible services. They believed that the government is only interested in making money and care about nothing else. What’s your comment on it?
M: Well, the so-called "holiday economy" should have been a good thing. To government, tourism contributes significantly to GNP, it boosts the local commerce, it provides seasonal jobs for many people thus solve or ease the problem of unemployment, and helps them to understand different customs, widen their horizons, gives them a chance to enjoy the beautiful scenery and the wonders of mankind.
F: Then how come the holiday turned out to be a big headache?
M: Well, the reasons are rather complicated. To put it briefly, the government had underestimated the number of the tourists. They were not fully prepared. This is indeed a lesson for us and worth thinking carefully. There is a huge potential market for developing tourism, but you have to invest a lot of things like boner facilities, better service before you make good money.
选项
A、Increase our GNP.
B、Invest a lot of things like better facilities and better services.
C、Boost the local commerce.
D、Provide seasonal jobs.
答案
B
解析
原文中有“you have to invest a lot of things like better facilities,better service before you make good money”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3196675.html
相关试题推荐
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[originaltext]A
Thepurposeofthemeetingisto______.[br][originaltext]Okay,everybod
Thepurposeofthemeetingisto______.[br][originaltext]Okay,everybod
Thepurposeofthemeetingisto______.[originaltext]Okay,everybody.Can
WhydoesJohnnylookunhappy?[originaltext]F:What’sup,Johnny?Youdon’tlook
HowmanyChineseAmericansarethereintheU.S.today?[br][originaltext]M:P
Whatisthefocusofthepassage?[br][originaltext]Whydowecry?Canyo
Whatisthefocusofthepassage?[originaltext]Whydowecry?Canyouimag
随机试题
CarpentryAssociationofVermontPresentswoodworkingcourses,June2toJuly6
Forwhatreasonwasthespeedlimitsetat55-mile-an-hourin1970’s?[originalt
Whatcanwelearnfromthenews?[originaltext]Tokyo--Japan’sInternational
【B1】[br]【B2】A、understandB、believeC、hopeD、knowC近义词的基本意思辨析。“希望”邻近的脂肪消耗掉,在此符合
发热,尿痛,血尿,伴腰部痛向会阴放射,见于A.神经原性膀胱功能障碍 B.膀胱肿
女性,26岁,孕3产0,自然流产2次,因停经50天,阴道流血3天,以先兆流产入院
根据《中华人民共和国商业银行法》规定,商业银行流动性资产余额与流动性负债余额的比
某期货公司拟聘请任张某为期货公司的首席风险官,对张某的提名和聘任,下列说法正确的
根据面试的(),可以分为单独面试、系列面试、小组面试和集体面试。A.标准化程度
妊娠期母体血容量达到高峰时间为() A.第6-8周 B.第10周 C.第3
最新回复
(
0
)