首页
登录
职称英语
At the age of twelve years, the human body is at its most vigorous. It has y
At the age of twelve years, the human body is at its most vigorous. It has y
游客
2023-11-16
69
管理
问题
At the age of twelve years, the human body is at its most vigorous. It has yet to reach its full size and strength, and its owner his or her full intelligence; but at this age the likelihood of death is least. Earlier, we were infants and young children, and consequently more vulnerable; later, we shall undergo a progressive loss of our vigor and resistance which, though imperceptible at first, will finally become so steep that we can live no longer, however well we look after ourselves, and however well society, and our doctors, look after us.
This decline in vigor with the passing of time is called ageing. It is one of the most unpleasant discoveries which we all make that we must decline in this way, that if we escape wars, accidents and disease we shall eventually "die of old age", and that this happens at a rate which differs little from person to person, so that there are heavy odds in favor of our dying between the ages of sixty-five and eighty. Some of us will die sooner, a few will live longer—on into a ninth or tenth decade. But the chances are against it, and there is a virtual limit on how long we can hope to remain alive, however lucky and robust we are.
Normal people tend to forget this process unless and until they are reminded of it. We are so familiar with the fact that man ages, that people have for years assumed that the process of losing vigor with time, of becoming more likely to die the older we get, was something self-evident, like the cooling of a hot kettle or the wearing-out of a pair of shoes. They have also assumed that all animals, and probably other organisms such as trees, or even the universe itself, must in the nature of things "wear out".
Most animals we commonly observe do in fact age as we do, if given the chance to live long enough; and mechanical systems like a wound watch, or the sun, do in fact run out of energy in accordance with the second law of thermodynamics (热力学) (whether the whole universe does so is a moot point at present). But these are not analogous to what happens when man ages. A run-down watch is still a watch and can be rewound. An old watch, by contrast, becomes so worn and unreliable that it eventually is not worth mending. But a watch could never repair itself—it does not consist of living parts, only of metal, which wears away by friction. We could, at one time, repair ourselves—well enough, at least, to overcome all but the most instantly fatal illnesses and accidents. Between twelve and eighty years we gradually lose this power; an illness which at twelve would knock us over, at eighty can knock us out, and into our grave. If we could stay as vigorous as we are at twelve, it would take about 700 years for half of us to die, and another 700 for the survivors to be reduced by half again. [br] Which of the following statements is INCORRECT?
选项
A、Our first twelve years represent the peak of human development.
B、People usually are unhappy when reminded of ageing.
C、Normally only a few of us can live to the eighties and nineties.
D、People are usually less likely to die at twelve years old.
答案
A
解析
细节推断题。根据各选项内容定位到第1、2段。根据第1段第2句可知,人在长到12岁时身体各个方面包括身材、力量和智力都还有待发展和完善,所以A(人在12岁发育达到顶峰)的说法不正确,故为本题答案。根据第1段第2句句末的内容可推测,D的表述与原文一致,可排除;根据第2段第2句及第3段首句可知,B的表述正确,可排除;第2段段末指出:活到90岁以上的人很少,可能性也很小.故C正确,可排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3193005.html
相关试题推荐
Attheageoftwelveyears,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithasy
Attheageoftwelveyears,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithasy
Attheageoftwelveyears,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithasy
Attheageoftwelveyears,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithasy
Attheageoftwelveyears,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithasy
Iarriveatnineo’clockeverymorning,teachuntiltwelvethirtyandthenhave
Twelveistothree______fouristoone.A、whatB、asC、thatD、likeA固定用法题。此题用了一个
随机试题
暮色中,河湾里落满云霞,与天际的颜色混合一起,分不清哪是流云哪是水湾。也就在这一幅绚烂的图画旁边,在河湾之畔,一群羊正在低头觅食。它们几乎没有
ThenewUShealth-insurancerulesaredesignedtohelpthosecaughtinMedic
Itisknowntoall______discoveredtheAmericacontinent.A、howB、whenC、whoD、
(2020年真题)有限空间由于自然通风不良,存在氧含量不足、有毒有害和易燃易爆气
影响需求的主要因素()。A.患病率B.感知到的需要C.商品带给消费者的效用D.消
个人教育贷款是银行向()发放的用于满足其就学资金需求的贷款。A.在读学生
对应收账款进行清查,主要是和债务单位进行对账。应采用函证法。(正确)温馨提示:
A.温肾健脾,化气行水 B.益气健脾,宣肺利水 C.活血化瘀,清热利水 D
大气层中的臭氧能够保护地球上的生物,这是因为臭氧层可以( )。A.释放出大量氧
甲、乙两家施工企业分别承包丙建设单位两个标段的土建工程,并签订了安全生产管理协议
最新回复
(
0
)