首页
登录
职称英语
He was the silent of the storm that erupted after the violent death of Diana
He was the silent of the storm that erupted after the violent death of Diana
游客
2023-11-16
68
管理
问题
He was the silent of the storm that erupted after the violent death of Diana, Princess of Wales. The only survivor of the horrific crash in Paris, Trevor Rees-Jones would surely answer all the puzzling questions about that night in 1997. But apart from one tabloid interview that he instantly regretted, the 31-year-old bodyguard remained as enigmatic as the last fateful seconds locked irretrievably inside his head.
The former paratrooper had suffered serious chest and head injuries, his face so badly disfigured that it was sewn back together after more than 20 metal splinters were removed. What hurt more, it seems, were the accusations about his role and the wild conspiracy theories made by his former employer, Mohamed al-Fayed, father of the deceased Dodi.
Rees-Jones has now decided to break his silence by writing a book, The bodyguard’s Story, which gives his unalloyed account of the events leading up to the final "shambles". It describes the bizarre Fayed menage. Crates of bottled water were taken to the family villa in St Tropez — the equivalent of coals to Newcastle. Fayed’s private Gulfstream jet transported five sacks of sand to Finland to make a beach for the Fayed children, only to be swept away.
Although adamant that he is not cashing in on Diana’s death, Rees-Jones is submitting to a media hoopla because he is hard up. Denied compensation in France, facing legal bills and without long-term provision after his acrimonious parting from Fayed, the money has provided him with a two-bedroom house in Oswestry in Shropshire and some security.
It has bought him no peace of mind. In an interview with The Daily Telegraph, he confesses he is plagued by the thought that Diana, Dodi and driver Henri Paul died on my shift and that he would gladly have sacrificed his own life to save theirs. "If I could have died and those three survived, I could have done it," he says.
Rees-Jones was one of 40 security men — 16-stone nannies hired to guard the Fayed family and pander to their whims. A former squaddie with the Parachute Regiment in Northern Ireland, he was a useful rugby player whose tough looks and soft in frame belied a mild and stoical nature. [br] Which statement is not true about the bodyguard?
选项
A、He was the only survivor in that tragedy.
B、He was the key to all questions about that tragedy.
C、He was only interviewed by a big and influential newspaper but felt regretted soon.
D、He used to serve in the army.
答案
C
解析
细节理解题。文章第一段指出,他是那次车祸中唯一的幸存者,人们都认为他是解答当晚一切谜团的关键,第二段开头有提到了他曾经是一名伞兵,故A、B、D都正确。C错在他的确接受过一次采访,随后就后悔了,但是对方是一家小报(tabloid),而非大型的、有影响的报纸。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3192797.html
相关试题推荐
Recentlyanumberofcaseshavebeenreportedofyoungchildren______aviolent
HewasthesilentofthestormthateruptedaftertheviolentdeathofDiana
HewasthesilentofthestormthateruptedaftertheviolentdeathofDiana
Recentlyanumberofcaseshavebeenreportedofyoungchildren______aviolent
Nosooner______thanherealizedthatheshouldhaveremainedsilent.A、thewords
I’dliketohavea____wordwithhisparents.A、peacefulB、quietC、silentD、perso
Hisheartwas______soviolentlythathecouldhardlycatchhisbreath.A、bounci
AftertheviolentearthquakethatshookLosAngelesin1994,earthquakesci
AftertheviolentearthquakethatshookLosAngelesin1994,earthquakesci
AftertheviolentearthquakethatshookLosAngelesin1994,earthquakesci
随机试题
Atthebeginningofthetwentiethcentury,NorthAmericansocietyheld,asa
[originaltext]W:Ifeelsolonelysittingathomebymyselfeveryevening.M:H
[originaltext]Acollegeeducationisaninvestmentinthefuture.Butitca
Memoryisinvolvedwhenaratgivesupeatinggrainbecausehehassniffedsomet
HowmuchwasthechangeforsendingaregisteredairmaillettertoLondon?[br]
Therearealotofthingstodealwith.We____________(每两周开一次会).Weholdameetin
人的道德需要是否得到满足及其所引起的内心体验即()。A.道德认知 B.道德情
能增力口葡萄糖的利用,并减少葡萄糖经消化道吸收的药物是A.格列本脲B.胰岛素C.
新生儿,女,出生第5天,因全身冰冷,拒奶24小时入院。查体T35℃,反应差,皮
女性,58岁,均匀性肥胖,高血压病史6年,平时治疗情况不详。近1个月常出现头胀,
最新回复
(
0
)