首页
登录
职称英语
Najibullah Zazi was arrested because [originaltext] [28D] An Afghan immigran
Najibullah Zazi was arrested because [originaltext] [28D] An Afghan immigran
游客
2023-11-16
84
管理
问题
Najibullah Zazi was arrested because
[28D] An Afghan immigrant to the United States has admitted plotting to use weapons of mass destruction against New York City. Najibullah Zazi was arrested last September in the state of Colorado.
Najibullah Zazi once worked at Denver airport driving a shuttle bus. Today the 25-year-old Afghan immigrant [29D] pleaded guilty to three counts, including attempting to use a weapon of mass destruction. He told the judge he’d planned to sacrifice himself in a martyrdom operation, the target — New York City’s subway system. Zazi told the judge he had received weapons training from al-Qaeda. [30C]Zazi said he had agreed to carry out the attack as a protest against American military action in his native Afghanistan.
选项
A、he immigrated to the United States illegally.
B、he used weapons of mass destruction against an Afghan immigrant.
C、he admitted guilty.
D、he attempted to attack New York City.
答案
D
解析
浏览本题选项和第30题的题干可知,本题答案可能是[B]、[D]中的一个。新闻开头提到,一名阿富汗移民承认图谋对纽约市使用大规模破坏性武器;接着又说Najibullah Zazi被捕。由此可见,Najibullah Zazi即为前面提到的阿富汗移民.故他被捕的原因为[D]“企图袭击纽约市”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3191425.html
相关试题推荐
Themourningperiodstartsfrom______.[br][originaltext]Armenia’spres
Themourningperiodstartsfrom______.[originaltext]Armenia’spresident
AidworkersinMozambiquesaytheyareconfidentthat______.[originaltext]
Tangledfightingbetweenthethreeracesbrokeout[br][originaltext]Fig
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Thepurposeofthemeetingisto______.[br][originaltext]Okay,everybod
WhydoesJohnnylookunhappy?[br][originaltext]F:What’sup,Johnny?Youdon’
WhydoesJohnnylookunhappy?[br][originaltext]F:What’sup,Johnny?Youdon’
WhydoesJohnnylookunhappy?[br][originaltext]F:What’sup,Johnny?Youdon’
WhydoesJohnnylookunhappy?[originaltext]F:What’sup,Johnny?Youdon’tlook
随机试题
Hospitaldoctorsdon’tgooutveryoftenastheirworktakes______theirtime.A、a
_________________(我认为你在主任面前卖弄你懂得更多知识不明智),foritmayoffendhim.Idon’tthinkit
Japanisanunusualmixtureoftraditionalandultra-modern.Thiscanbeconfusi
"Congratulations,Mr.Jones,it’sagirl."Fatherhoodisgoingtohavea
Iwasunawareofthecriticalpointsinvolvedinthisissue,somychoicewasqu
Asavolunteer,JohnApollosislosingweight—theold-fashionedway—byeatin
个人住房装修贷款是银行向个人发放的,用于装修()的贷款。A.厂房 B.办公
大海:海水 A.空气:氧气B.河流:河水C.歌声:音乐D.土地:庄稼
具有滋阴养血,宁心安神功能的中成药是A.天王补心丸 B.柏子养心丸 C.养血
下列项目中,属于设备基础常见质量通病的是( )。A.基础中心线偏差过大 B.
最新回复
(
0
)