首页
登录
职称英语
The speaker wants us to know that a child [br] [originaltext] [18B]Play is
The speaker wants us to know that a child [br] [originaltext] [18B]Play is
游客
2023-11-16
84
管理
问题
The speaker wants us to know that a child [br]
[18B]Play is the principal business of childhood, and recent year research has shown the great importance of it in the development of a person. From earliest stage of life, child needs opportunity and the right material for play, and the main tools are toys. They must be good ones, which children will play with often, and will come back to again and again. Therefore it is important to choose suitable toys for different stages of a child’s development.
In recent years research on infant development has shown the standard a child is likely to reach [l9D]is largely determined in the first three years of his life. So a baby’s ability to profit from the right play materials is of great importance. A baby, who is encouraged and stimulated, talked to and shown things and played with, has the best chance of growing up successfully. The next stage, from three to five years old, curiosity knows no bounds. Every type of suitable toys should be made available to the child. Bricks and jigsaws and construction toys; painting, scribbling, and making things; sand and water play; toys for imaginative and pretending play; the first social games for learning to play and get on with others. By the third stage of play development — from five to seven or eight years the child is at school. But for a few more years play is still the best way of learning, at home or at school.
选项
A、original.
B、vigorous.
C、curious.
D、ambitious.
答案
C
解析
题干中的four years old为定位信息,故在听音过程中应留意与之相关的信息。由The next stage,from three to five years old,curiosity knows no bounds可知答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3191415.html
相关试题推荐
Themourningperiodstartsfrom______.[br][originaltext]Armenia’spres
Themourningperiodstartsfrom______.[originaltext]Armenia’spresident
AidworkersinMozambiquesaytheyareconfidentthat______.[originaltext]
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Thepurposeofthemeetingisto______.[br][originaltext]Okay,everybod
Thepurposeofthemeetingisto______.[originaltext]Okay,everybody.Can
WhydoesJohnnylookunhappy?[br][originaltext]F:What’sup,Johnny?Youdon’
HowmanyChineseAmericansarethereintheU.S.today?[br][originaltext]M:P
HowmanyChineseAmericansarethereintheU.S.today?[br][originaltext]M:P
随机试题
[originaltext]M:Hey,Felicia.Doyouhavetimeforaquickconversation?W:Su
[originaltext]M:Icouldn’tputupwithmywifeanylonger.Idon’tknowwhysh
[originaltext]M:Hi,Betty,it’snicetoseeyouhere.Thankgodthefinalexam
QuestionsontheOriginsofChristmas1.WhydowecelebrateonDecembe
[originaltext]Ilikethewayyouplaythebasketball.Youaregreat![/originalt
Onaverage,Americankidsaged3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
《水土保持综合治理验收规范》(GB/T15772-1995)规定,水土保持林、防
商业银行向某企业因一次性进货的临时性资金,需要和支付性资金不足发放的贷款是(
治疗心律失常气阴两虚证,应首选A、人参养荣汤 B、天王补心丹 C、归脾汤
主动脉瓣关闭不全出现 A.P2亢进B.GrahamSteell杂音
最新回复
(
0
)