首页
登录
职称英语
In 1847 most countries of the world were [originaltext] Any mistake made in t
In 1847 most countries of the world were [originaltext] Any mistake made in t
游客
2023-11-16
79
管理
问题
In 1847 most countries of the world were
Any mistake made in the printing of a stamp raises its value to stamp collectors. A mistake on one cheap postage stamp has made the stamp worth a million and a half times its original value. The mistake was made more than a hundred years ago in the British colony of Mauritius,’ a small island in the Indian Ocean. [15A]In 1847 an order for stamps was sent to a London printer Mauritius was to become the fourth country in the world to issue stamps.
Before the order was filled and delivered, a ball was planned at Mauritius Government House, and stamps were needed to send out the invitations. A local printer was instructed to copy the design for the stamps. He wrote by chance [16B]the words "Post Office" instead of "Post Paid" on the several hundred stamps that he printed.
Today there are only 26 of these wrongly printed stamps left — fourteen One Penny Orange-Reds and twelve Two Penny Blues. Because of the Two Penny Blue’s rareness and age, collectors have paid as much as $ 16, 800 for it.
选项
A、not yet using postage stamps.
B、collecting valuable stamps.
C、buying stamps from Mauritius.
D、printing their own stamps.
答案
A
解析
题目涉及在1847年世界上大部分国家处于一种什么状态,由In 1847 an order for stamps was sent to a London printer…可知答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3191213.html
相关试题推荐
Whatisthespeaker?[br][originaltext]Ineedtodosometextualcriticismbef
Whatisthespeaker?[originaltext]IneedtodosometextualcriticismbeforeI
WhichofthefollowingisTRUE?[originaltext]ThetradedisputebetweenAmeri
WhendidMrs.Westongotoseeherdoctor?[br][originaltext]WhenJohnW
WhendidMrs.Westongotoseeherdoctor?[originaltext]WhenJohnWeston
KofiAnnanisexpectedtomakeaspeech_______.[originaltext]EastTimoris
WhydidthemangotoSeychelles?[originaltext]Chris:I’veheardthatyouused
Thewomanissupposedtobea[br][originaltext]W:WhenshallIcomeagain?M:
Thewomanissupposedtobea[br][originaltext]W:WhenshallIcomeagain?M:
Thewomanissupposedtobea[br][originaltext]W:WhenshallIcomeagain?M:
随机试题
Everyyearlandslides(滑坡)cause25to50deathsand$1.5billionindamage
EducationalValuesDuringthefirstweekatNorthAme
Atage17,asaseniorinhighschool,KavitaShuklafiledforhersecondpa
关于木材强度设计值的取值,下列表述中符合规范要求的是( )。 I.矩形截面短
男性,55岁,咳嗽、痰中带血、体重减轻3个月。近2周出现声嘶就诊。痰脱落细胞阳性
小学生武某上课时,起立回答问题,后排的同学陈某用脚将武某的椅子移开,结果武某重重
(2022年真题)社会工作者小余拟针对社区青年失业问题设计服务计划。为了对社区青
()的障碍属于设计平衡计分卡的技术上的障碍。A.信息交流方面 B.组织
矸石山自燃严禁使用()灭火A.沙 B.干粉 C.水 D.土
对于海岸港和潮汐作用明显的河口港,设计高水位应采用高潮累积频率()的潮 位
最新回复
(
0
)