首页
登录
职称英语
What does the passage mainly talk about? [br] [originaltext] A report by the
What does the passage mainly talk about? [br] [originaltext] A report by the
游客
2023-11-16
72
管理
问题
What does the passage mainly talk about? [br]
A report by the Royal College of Physicians stated that a third of Britons are overweight. About five percent of children weigh too much, and are likely to stay that way for life. In the mid-twenties age group the proportion of overweight people has risen to a third, and in the middle-aged population, half are overweight.
The safest way to lose weight is to eat cereals, bread, fruit and vegetables, and cut down on fatty meats, butter and sweet foods. Fat diets do far more harm than good; machines that vibrate muscles have not been proved useful; saunas merely remove a little body water, and health farms serve as expensive holidays.
Exercise is most important to health, the report emphasizes, though it doesn’t necessarily reduce weight, it maintains the correct proportion of body fat to body muscle. And it isn’t only for the young; from middle age a minimum of 20 minutes of gentle physical jerks should be practised three times a week.
The report advocates several public health [11C] measures to combat the high prevalence of overweight problem in this country. They include an increase of tax on alcohol to reduce its increasing and dangerously fattening consumption, and [13B]the provision of more sports facilities by local authorities. Britain’s doctors, the report concludes, must learn to be more sympathetic and specific in their advice to the overweight, encouraging a change in eating habits on a long-term basis, and taking into account the many, often complex reasons why overweight people are overweight.
选项
A、To go to the sauna.
B、To eat cereals.
C、To do exercise.
D、To increase tax on alcohol.
答案
A
解析
文中提到通过振动肌肉减肥的甩脂机have not been proved useful(还没有被证明确实能有效减肥),saunas(桑拿浴)只能减少身体中的水分,而health farms(健身中心)又太expensive,可见the speaker并不建议人们采取这些方法减肥,[A]属于其中的一种。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3191164.html
相关试题推荐
Accordingtoareport【C1】______yesterdaybytheChinaInternetNetworkInfor
Accordingtoareport【C1】______yesterdaybytheChinaInternetNetworkInfor
Accordingtoareport【C1】______yesterdaybytheChinaInternetNetworkInfor
Accordingtoareport【C1】______yesterdaybytheChinaInternetNetworkInfor
Accordingtoareport【C1】______yesterdaybytheChinaInternetNetworkInfor
Accordingtoareport【C1】______yesterdaybytheChinaInternetNetworkInfor
Accordingtoareport【C1】______yesterdaybytheChinaInternetNetworkInfor
Accordingtoareport【C1】______yesterdaybytheChinaInternetNetworkInfor
Accordingtoareport【C1】______yesterdaybytheChinaInternetNetworkInfor
Accordingtoareport【C1】______yesterdaybytheChinaInternetNetworkInfor
随机试题
WhichofthefollowingisTRUEaboutthesafetyofputtingphotosonline?[br]
[originaltext]I’mHelenWartman,DirectoroftheWartmanSportsAcademy,a
Frank:I’mgladthatourcompanyisstartingtobemoreeco-friendly.David:【D1
[originaltext]M:What’shappeningwithyouressay?W:Well,I’vemadeastarto
常见引起肾前性肾衰竭的病因是A.肝门静脉高压症致食管曲张静脉破裂 B.高血压肾
2001年北京外来人口主要数据: 人口数量:全市在京居住一天以上的外来人口为
女性,58岁’均匀性肥胖,高血压史6年,平时治疗情况不详。近1个月常出现头胀,头
以下哪些药物分子中含有F原子A.倍他米松 B.地塞米松 C.氢化可的松 D
G.V.Black窝洞分类考虑的充填材料是A.复合体 B.银采合金 C.复合
根据《建设工程施工合同(示范文本)》GF-2017-0201,监理人未按合同约定
最新回复
(
0
)