首页
登录
职称英语
Diplomats from the international contact group are calling for ______ [originalt
Diplomats from the international contact group are calling for ______ [originalt
游客
2023-11-15
62
管理
问题
Diplomats from the international contact group are calling for ______
International pressure is growing on Yugoslavia to halt the violence in Kosovo. Diplomats from the international contact group on Yugoslavia have called for a peaceful solution to the crisis. They were speaking after talks in the province with the leader of the Ethnic Albanians. There have also been calls from the United Nations Security Council to discuss the issue. An emergency meeting of the major powers is due to be held in London on Monday.
选项
A、solving Kosovo crisis peacefully
B、more pressure on Yugoslavia
C、talks with the leader of the Ethnic Albanians
D、a meeting with the UN Security Council
答案
A
解析
本题测试对细节内容的理解能力。从文中的第二句“have called for a peaceful solution to the crisis’’可推测正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3187871.html
相关试题推荐
Howardisprobably[originaltext]L:Hi,Howard.Whatareyouworkingon?H:Hi,
Janethaseventuallydecidedtogoona[br][originaltext]B:I’mlongingtohe
Janethaseventuallydecidedtogoona[br][originaltext]B:I’mlongingtohe
Matrixisonat[br][originaltext]R:Arewegoingouttonight,then?M:Goodi
InwhichyearwasKoreanpeninsuladividedintotwocountries?[br][originalte
InwhichyearwasKoreanpeninsuladividedintotwocountries?[originaltext]
Whatcanweinferfromthenews?[br][originaltext]TheU.S.economycreat
Itcanbeinferredfromthepassagethat[br][originaltext]Hotlineshave
Itcanbeinferredfromthepassagethat[br][originaltext]Hotlineshave
WhoisPakistani’sPresident?[originaltext]PakistaniPresidentPervezMusha
随机试题
Asbestos(石棉)istilegenericnameforanumberofnaturallyoccurringfibrou
Agoodtranslatorisbydefinitionbilingual.Theoppositeisnot【C1】______
PartyRandomThoughtsLastnight,press
C
某国在某年的经济状况分别为:国际收支的经常项目逆差350亿美元,资本项目顺差28
脊髓损伤四肢瘫,患者最常见的死亡原因为A.呼吸道感染 B.高钙血症 C.泌尿
根据相关规定,需要申请施工许可证的工程类型是( )。 A、工程投资额为60万
根据下表回答问题 下列哪种经济体在2008年的进口增长率最低?()A.
呆账核销意味着银行放弃债权。()
关于违约责任,下列表述正确的是()。A.非违约方如果未尽到减损义务,对扩大的损失
最新回复
(
0
)