首页
登录
职称英语
How many jobs will IBM cut? [br] [originaltext] Computer giant IBM says it wi
How many jobs will IBM cut? [br] [originaltext] Computer giant IBM says it wi
游客
2023-11-14
76
管理
问题
How many jobs will IBM cut? [br]
Computer giant IBM says it will cut up to 13,000 jobs or four percent of its workforce in a cost-saving move specifically targeting Europe. IBM says it will reduce its bureaucracy and scale back its operations in slower growth countries, using global teams to deliver some services. It says one specific move will be to eliminate an entire layer of management for Europe. One analyst says the job cuts could yield fifty cents per share in after-tax savings for IBM and that would amount to 10 percent of the profit that analysts expect IBM to produce this year.
选项
A、Most of the jobs that will be cut are probably in America.
B、IBM will reduce its bureaucracy and scale in slower growth countries.
C、IBM will eliminate an entire layer of management for Europe.
D、The jobs cuts could yield fifty cents per share in after-tax savings for IBM.
答案
A
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。新闻中讲到:“It says one specific move will be to eliminate an entire layer of management for Europe.”即此次裁员的主要目标是欧洲,因此选项A的说法不正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3187318.html
相关试题推荐
Ourfathersaidthathe______anewcomputernextweek.A、willbuyB、haveboughtC
Accordingtothepassage,anidealmarriagelife______.[br][originaltext]
Accordingtothepassage,anidealmarriagelife______.[br][originaltext]
Whatdothespeakersmainlydiscuss?[br][originaltext]M:Let’sgoswimmingov
Whatdothespeakersmainlydiscuss?[originaltext]M:Let’sgoswimmingoverat
Whichofthefollowingismostlikelytheplacethemanvisits?[originaltext]W:
Thesectarianclashesoccurredbetween______.[br][originaltext]MoreChri
JohnWilliams’houseismadeof[br][originaltext]Morethan40yearsago
JohnWilliams’houseismadeof[br][originaltext]Morethan40yearsago
JohnWilliams’houseismadeof[originaltext]Morethan40yearsago,John
随机试题
以秘书李文的名义,给AlexGeorge写一份电话留言。留言包括以下内容:来电时间:3月23日上午9:00出访日期:3月26日,星期一航班号:CAl20
Responsibilitiespertainingtopropertyandlanduseareagreeduponwithinasi
回信,固然可畏,不回信,也绝非什么乐事。书架上经常叠着百多封未回之信,“债龄”或长或短,长的甚至在一年以上,那样的压力,也绝非一个普通的罪徒所能负担的。
[originaltext][3]Wasteproductsfromapopularalcoholicdrinkcouldbeuse
疏浚工程的纵断面测点间距不应大于()m。A、50 B、80 C、100 D
患者,男性,65岁。确诊为原发性支气管肺癌,为手术治疗入院。护士收集资料时发现患
2005-41.能“上行头目,下调经水,中开郁结”的药物是 A.延胡索B.郁
下面是某求助者的WAIS-RC的检验结果。 以下说法正确的是()。
关于风险报酬,下列说法正确的有()。A.风险报酬是投资者由于冒着风险进行投资而
根据《关于规划环境影响评价加强空间管制、总量管控和环境准入的指导意见(试行)》,
最新回复
(
0
)