首页
登录
职称英语
Where does the money for public schools come from? [originaltext] Education
Where does the money for public schools come from? [originaltext] Education
游客
2023-11-14
70
管理
问题
Where does the money for public schools come from?
Education is compulsory and free for every child in the United States. Most children start school by the age of six. They attend eight years of elementary school and four years of high school. The money for free public schools comes from taxes, and each state is responsible for its own educational system. State legislatures set the educational requirements but leave the management of the schools in the hands of the local communities. Most states require their children to go to school until a certain age. This age varies from 16 to 18 years according to the laws of the individual states for additional schools and school services. After graduation from high school, a student can start his higher education in a two-year college, a four-year college, a university, or a specialized professional school -- either public or private. Most colleges admit students on the basis of their high-school records. The cost of a college education is expensive in private universities, but it is much less in those supported by states and cities. Many students receive scholarships from the schools, the government, or private foundations and organizations. More than 50%of the college students work to help pay their college expenses.
选项
A、From the federal government.
B、For the state legislatures.
C、From taxes.
D、From the parents of the school children.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3186460.html
相关试题推荐
Whatisthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext][21]Indeveloping
Whatisthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext][21]Indeveloping
Whatwasthesituationoftheindependentfilmproducers?[br][originaltext]
BywhatmeansdidJoethinkhecouldbecomerich?[originaltext]Joegrewup
Inthenexttwoandahalfyears______jobswillbecutbySony.[originaltext]
WhichoneisthesignofthePope’sauthority?[originaltext]Thechurchwel
Themilitantwassentencedtodeathbecauseof[originaltext]AcourtinYem
Whatisthispassagetalkingabout?[br][originaltext]We’vebecomereall
Whatisthispassagetalkingabout?[originaltext]We’vebecomereallyalar
Whatcanweinferaboutthecompany?[br][originaltext]W:Aftertheexpansion
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)