首页
登录
职称英语
What is this passage mainly about? [br] [originaltext] Scientists say shark
What is this passage mainly about? [br] [originaltext] Scientists say shark
游客
2023-11-14
74
管理
问题
What is this passage mainly about? [br]
Scientists say sharks have lived in the world’s oceans for millions of years. Scientists say there are more than three- hundred-fifty different kinds of sharks.
(14[B]) Sharks do not have bones, and a shark has an extremely good sense of smell. It can find small amounts of substances in the water, such as blood, body liquids and chemicals produced by animals. Sharks also sense electrical and magnetic power linked to nerves and muscles of living animals. These powerful senses help them find their food. Some sharks will eat just about anything. Many unusual things have been found in the stomachs of some large sharks. They include shoes, dogs, a cow’s foot and metal protective clothing.
About forty percent of the different kinds of sharks lay eggs. The others give birth to live young. (15[C]) Some sharks carry their young inside their bodies like humans do.
Scientists are beginning to understand the importance of sharks to humans. (16[B]) Medical researchers want to learn more about the shark’s body defense system against disease. They know that sharks recover quickly from injuries. Sharks appear never to suffer infections, cancer or heart diseases.
选项
A、By good sense of water waves made by quarries.
B、By good sense of smell and electrical magnetic power.
C、By good sense of light.
D、By good sense of blood.
答案
B
解析
细节题。文章中说:鲨鱼有极其敏锐的嗅觉(good sense of smell),能找到水里很小的物质,如动物的血、尸体等。鲨鱼同样也能用连接神经和肌肉的电磁感应来感知生物(sense electrical and magnetic power)。这些强有力的感觉帮助鲨鱼找到食物。由此可以看出鲨鱼靠敏锐的嗅觉和电磁感觉来捕食猎物。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3186411.html
相关试题推荐
Inthenexttwoandahalfyears______jobswillbecutbySony.[originaltext]
WhichoneisthesignofthePope’sauthority?[originaltext]Thechurchwel
Themilitantwassentencedtodeathbecauseof[br][originaltext]Acourt
Themilitantwassentencedtodeathbecauseof[originaltext]AcourtinYem
WherewastheU.S.soldierwaskilledtwodaysearlier?[originaltext]ABri
Whatisthispassagetalkingabout?[br][originaltext]We’vebecomereall
Whatisthenationalityoftheresearchers?[br][originaltext]Happinessi
Whatisthenationalityoftheresearchers?[originaltext]Happinessisasso
Whydidchildrennotneedformalschoolsforalongwhile?[br][originaltext]
Wherearethetouristsfrom?[br][originaltext]W:HolidayInnHotel.AdvanceR
随机试题
Whatisthereportmainlyabout?[br][originaltext]Insportsnewstoday,B
[originaltext]M:Hi,Helen,I’vebeenlookingforyou!W:Really?Suchacoinc
PassageFour[br]What’stheauthor’sattitudetowardstheApple-Googlebattle?O
TheancientGreeksexplained______.[br]Thepassagesuggeststhat______.A、ear
与地龙抗血栓作用相关的药理作用是A.镇静B.抗惊厥C.抑制免疫功能D.解热E.抗
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
某患者55岁,绝经6年,阴道不规则流血1个月收入院。体形肥胖,尿糖(+)。妇科检
下列关于软土地区桩基设计原则的叙述中,()选项是正确的。 A.软土中的桩基
提供盈利预测的发行人还应当补充披露基于盈利预测的发行()。A:市净率 B:市
在控制测试中,影响注册会计师可以接受的信赖过度风险的因素包括( )。A.控制所
最新回复
(
0
)