首页
登录
职称英语
What is the conversation mainly about? [br] [originaltext]M: Do you want to go
What is the conversation mainly about? [br] [originaltext]M: Do you want to go
游客
2023-11-13
65
管理
问题
What is the conversation mainly about? [br]
M: Do you want to go to the movies with us on Saturday?
W: Thanks, but I have to study my research project. I’m taking that same anthropology course you took with Prof. Gray.
M: The one on ethnographic interviewing? Oh, good! I’m sure you’ll get a lot of it. W: I have to admit the word "ethnography" scared me a little at first. It seems so technical. But then when she explained that it’s what anthropologists do, you know, how they investigate and record aspects of a culture, it didn’t seem so intimidating!
M: Yeah, it’s all part of the field work anthropologists conduct and it’s good to start doing that now before you become a graduate student and have to conduct large projects yourself. Who are you going to interview?
W: You know the publishing office where I used to work? Vivian, the woman I worked for, she’s been a manager there for over 30 years and seen a lot of changes in the industry. I thought I’d start out by interviewing her about how the people in the office interact with each other and with outside clients.
M: I think the best part of that course is that it shows you that ethnographic research can also be done on a familiar ground.
W: Yeah. I got the idea from reading Robert Marshal’s studying of office life and I realized I already had some background in that. So far, I’m really enjoying this course.
选项
A、It’s so dull that she wants to give it up.
B、It’s not so difficult as she had thought before.
C、She finds it frightening as it has technical terms.
D、She thinks it of little use for her future research.
答案
B
解析
本题测试对细节内容的推测理解能力。从相关内容可知,女子对这门课程的看法已从“the word‘ethnography’scared me a little at first”变为“it didn’t seem so intimidating”,因此可以推测这门课程不如她原先以为的那么难,正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3184554.html
相关试题推荐
Whohastakenstepstoresolvetheconflict?[br][originaltext]U.N.Securi
Whohastakenstepstoresolvetheconflict?[originaltext]U.N.SecurityCou
WhydotheItalianauthoritiesfavourthescheme?[originaltext]TheItalian
Accordingtothenews,Leeson______.[originaltext]Howdoyoublow1billi
Whereisthispassagemostprobablytakingplace?[br][originaltext]Iwoul
WhoisHaroldSmith?[br][originaltext]Hello,I’mHaroldSmith.[18]Asthe
WhoisHaroldSmith?[originaltext]Hello,I’mHaroldSmith.[18]Astheedito
WhatdidPhillipsfearaccordingtoPoliceinTexas?[originaltext]Policei
WhydidtherebelLord’sResistanceArmyabductthosechildren?[originaltext]
Whyshouldpruningbedone?[br][originaltext]Treesshouldonlybeprune
随机试题
Somemarriagesseemtocollapsesosuddenlythatyou’dneedacrystalballt
[originaltext]Over1,000peoplegetstruckbylightningeveryyearintheU
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.#
中共中央总书记习近平在讲话中多次提到“人民”,他承诺:“我们要始终与人民心心相印
治疗痄腮常用灸法是 A.直接灸 B.间接灸 C.温针灸 D.灯火灸
考虑一个基于不支付利息的股票的远期合约多头,3个月后到期。假设股价为40美元,3
VDT操作人员,由于静态负荷,频繁操纵键盘,头部经常转动,手臂悬空,最易引起A.
思维属心理现象中的( )。A.认识过程 B.情感过程 C.意志过程 D.
A.缩宫素 B.麦角胺 C.前列腺素E D.垂体后叶素 E.麦角新碱肺结
病儿,6个月。因便秘,食欲差,嗜睡,反应迟钝来诊。查体:体温35.5℃,脉搏10
最新回复
(
0
)