首页
登录
职称英语
Which is NOT correct about "Venus"? [br] [originaltext] A starting point for
Which is NOT correct about "Venus"? [br] [originaltext] A starting point for
游客
2023-11-13
87
管理
问题
Which is NOT correct about "Venus"? [br]
A starting point for all astronomy students should be the great star "Venus". Of course we know it is not a star at all but the second planet from the Sun and the sixth largest. Venus is usually visible with the naked eye. Sometimes referred to as the "morning star" or the "evening star", it is by far the brightest "star" in the sky. It is the brightest object in the sky except for the Sun and the Moon, Anyway, what I want to talk about is what Venus looks like from ground level. Venus is sometimes regarded as Earth’s sister planet. Both have few craters indicating very young surfaces. Their densities and chemical compositions are similar. There are several layers of clouds, many kilometers thick, composed of sulfuric acid. Those clouds make it totally impossible to see what the surface is like. How about winds? It might surprise you that they are not that much different than earth’s, in fact, perhaps even slower. There are strong winds at the cloud tops—up to 350 kilometer per hour, hut winds at the surface arc very slow, no more than a few kilometers per hour. Venus probably once had large amounts of water like the Earth but it all boiled away so now it’s quite dry. Earth would have suffered the same fate had it been just a little closer to the Sun.
选项
A、Because of volcanic activity.
B、Because it is so dry.
C、Because it is near the sun,
D、Because of the strong winds.
答案
C
解析
语义理解题。文中提到:“Venus probably once had large amounts of water like the Earth but it all boiled away so now it’s quite dry. Earth would have suffered the same fate had it been just a little closer to the Sun.”可知金星也可能像地球一样曾经有大量的水存在,但是都蒸发掉了,现在的金星非常干燥。如果地球也像金星一样离太阳那么近,也可能会遭受同样的命运。选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3183694.html
相关试题推荐
Whatisthethemeoftheforum?[br][originaltext]Aneconomicforum—onO
Whatisthethemeoftheforum?[originaltext]Aneconomicforum—onOpportu
Thedemonstrationisto______.[originaltext]Onthesecondanniversaryof
Whywasthespeedlimitfirstreducedto55miles-per-hour?[br][originaltext]
Whatarethewaysanimalscommunicate?[br][originaltext]Whenwethinkof
Whatarethewaysanimalscommunicate?[originaltext]Whenwethinkofcommu
Thetwospeakersaremainlytalkingabout______.[br][originaltext]M:Hi,Jan
Thetwospeakersaremainlytalkingabout______.[br][originaltext]M:Hi,Jan
WhatdidIndonesiaandAcehrebelsdoonMonday?[br][originaltext]Indone
Whichoneisnottrueabouttheastronautmentionedinthenews?[originaltext]
随机试题
Sevenyearshavepassedby______welastmet.A、whileB、sinceC、untilB句意:自从我们上次见面
Readthetextbelowabouttelevisionnetwork.Inmostofthelines41—52therei
Whatwastrueofthedemonstrators?[br][originaltext][28C]Some150Sout
Wheredopesticidesfitintothepictureofenvironmentaldisease?Wehavese
错
光线照到玻璃、有机玻璃等光滑、透明的材料上时,会发生()。A.定向反射 B
B.[解析]本题属于空间重构类,主要考察了双面之间的相对关系和相邻关系。第一组图形中,第一个图形是平面图形,第二个、第三个图形是该图形的折叠图形;第二组图形中,
某高层保障性成品房,钢筋混凝土框剪结构,下列工程设计和施工组织设计的工作中,属于
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
关于隧道工程施工技术中的喷射混凝土施工,下列说法正确的有()A.喷射作业区的宽度
最新回复
(
0
)