首页
登录
职称英语
Which statement is not true? [originaltext] Hurricane Katrina most likely kil
Which statement is not true? [originaltext] Hurricane Katrina most likely kil
游客
2023-11-13
72
管理
问题
Which statement is not true?
Hurricane Katrina most likely killed thousands of people in New Orleans, Mayor Ray Nagin said Wednesday as conditions continued to deteriorate in the flood-ravaged city. "We know there is a significant number of dead bodies in the water and other people dead in attics," Nagin said. Asked how many, he said: "Minimum, hundreds. Most likely, thousands." There is no official death toll in New Orleans, as the city is focusing first on trying to save thousands of stranded residents. But Lt. Kevin Cowan of the state Office of Emergency Preparedness told the Associated Press that Nagin’s estimate was plausible. He said that be cause several thousand people have been rescued, it could be assumed there were lots of others who weren’t. "It’s already been several days," Cowan said. "You’ve had reports there are casualties. You all can do the math."
选项
A、Thousands of people were killed in New Orleans.
B、At least hundreds of people died in the hurricane.
C、The government had began to investigate the exact number of the death.
D、Some people died in their attics.
答案
C
解析
细节题。排除错误的说法,首先预览选项,大致了解它们的意思。原文提及“There is no officialdeath toll in New Orleans”,抓住这一点可知C项“政府已经开始调查确切的死亡人数”与原文意思不符,因此本题答案选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3183046.html
相关试题推荐
Whatdoestheeggstandfor?[originaltext]Doyouknowhowthecustomofco
WhydidthespeakeroriginallygotoTanglewood?[br][originaltext]When
Whatistherelationshipbetweenthespeakers?[br][originaltext]M:Hi,Sue.W
Whatistherelationshipbetweenthespeakers?[br][originaltext]M:Hi,Sue.W
PoliceinColombiaarrestedfourmenaccusedof______.[originaltext]Police
Whatproblemdoesthemanhave?[br][originaltext]M:Iwanttoregisterforth
Whatproblemdoesthemanhave?[br][originaltext]M:Iwanttoregisterforth
Whatproblemdoesthemanhave?[br][originaltext]M:Iwanttoregisterforth
Whatproblemdoesthemanhave?[originaltext]M:Iwanttoregisterforthismat
Wheredidtheconversationmostlyprobablytakeplace?[br][originaltext]W:Ok
随机试题
Thesocialworkerclaimedthatitwasimpossiblefortheoldmantoliveonhis_
当我在小学毕了业的时候,亲友一致的愿意我去学手艺,好帮助母亲。我晓得我应当去找饭吃,以减轻母亲的勤劳困苦。可是,我也愿意升学。我偷偷地考入了师范学校——
Backin2000,inspiredbyadesiretohelpthoseinneed,MeganandDennisDo
WriteonANSWERSHEETTHREEanoteofabout50~60wordsbasedonthefollo
标题组合字体是指将产品名称和商标设计统一成一组专用字体。()
土地勘测定界查权属调查的程序中,土地登记资料中需审核的内容不包括( )。A.土
该患儿首先应考虑为A.败血症 B.急性风湿热 C.幼年特发性关节炎(全身型)
不采用炒炭法炮制的是A:山楂B:栀子C:干姜D:紫苏子E:荆芥
共用题干 第二篇ThingsWeKnowaboutTVWekeep
场景(十三) 施工单位投标中标后,与建设单位签订合同。在施工过程中,施工单位偷
最新回复
(
0
)