首页
登录
职称英语
What is the main topic of the talk? [br] [originaltext] Today, we are going
What is the main topic of the talk? [br] [originaltext] Today, we are going
游客
2023-11-12
65
管理
问题
What is the main topic of the talk? [br]
Today, we are going to continue our discussion of Buddhism. In our last class, we talked about how it practiced. Today, I’d like to talk a little about early Buddhism, which we really don’t know much about. (16)Well, what is known is that the teachings of Buddhism were memorized, and passed on orally for centuries by its followers. (14) Recently, there was an important discovery of Buddhist manuscripts (15) that are believed to be the oldest ever found. They may be 2, 100 years old. And there may be as many as 20 of them. (17) It’s expected that we will be able to learn from them about the spread of Buddhism from present day India into China and throughout Asia. But the scrolls themselves have presented challenges too. They were very fragile, found rolled up in clay pots. Before they even could be looked at, they need to be dampened over night in fact, and then carefully flattened with tweezers. And it’s not that anybody could just sit down and read them. The scrolls were written in a language that is really rare today. Only a few people are proficient at it. Considering these challenges, it’s easy to understand why it takes scholars so long to examine the scrolls.
选项
A、Orally preserved teachings.
B、A collection of letters.
C、A diary.
D、A scholarly article.
答案
A
解析
细节题。根据文中信息“Well,what is known is that the teachings of Buddhism were memorized,and passed on orally for centuries by its followers.”,可以知道在早期人们是通过口头传述的方式来传播佛教教义的,因此正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3181585.html
相关试题推荐
WhowastheBeatles’originaldrummer?[br][originaltext]FormerBeatlesd
Thedemonstrationisto[br][originaltext]Onthesecondanniversaryofthe
Thedemonstrationisto[originaltext]Onthesecondanniversaryoftheoverth
Whydoesthewomanwanttoseetheman?[br][originaltext](A=Sienna,B=Dr
Whydoesthewomanwanttoseetheman?[br][originaltext](A=Sienna,B=Dr
Howmanypeoplediedduringthecollision?[br][originaltext]Fivepeopledi
Whendidthefightbegin?[br][originaltext]TurkishriotpolicefoughtKur
WhydotheArgentineproductshavelowerprices?[originaltext](24[B])Therea
Thereasonwhybirdsdon’tgetlostonlongflights______.[br][originaltext]
Thereasonwhybirdsdon’tgetlostonlongflights______.[originaltext]
随机试题
Mankind’sfascinationwithgoldisasoldascivilizationitself.Theancien
WehavequiteabitofinformationaboutancientEgyptianmedicine.Physicia
Wal-Martsaysthemoveispartofitssustainabilityprogram,bywhichthecompa
[audioFiles]2018m2s/audio_ezfj_118_201802[/audioFiles]BellInancientt
Byreadingmother’sfacialexpressions,______(我隐约猜到将有不同寻常的事发生).Iguessedvaguel
《知识产权协定》规定成员必须予以保护的对象是()。A.集成电路布图设计 B
混凝土工程中,下列构件施工时不需要采用底部模板的是( )。A.雨棚 B.升板
蛋白质-能量营养不良多见于A.1岁以内儿童 B.2岁以下儿童 C.3岁以下儿
对HBeAg阳性母亲所生下的新生儿行预防乙肝的免疫处理,最恰当的方法是肌注(
下列关于上市公司发行新股申请过程中信息披露的表述,正确的有()。 A.证券发
最新回复
(
0
)