首页
登录
职称英语
It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a
It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a
游客
2023-11-12
70
管理
问题
It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune must be in want of a wife.
However little known the feelings or views of such a man may be on his first entering a neighborhood, this truth is so well fixed in the minds of the surrounding families, that he is considered the rightful property of some one or other of their daughters.
"My dear Mr. Bennet," said his lady to him one day, "have you heard that Nefherfield Park is let at last?" Mr. Bennet replied that he had not.
"But it is," returned she; "for Mrs. Long has just been here, and she told me all about it."
Mr. Bennet made no answer.
"Do you not want to know who has taken it?" cried his wife impatiently.
"You want to tell me, and I have no objection to hearing it."
This was invitation enough.
"Why, my dear, you must know, Mrs. Long says that Netherfield is taken by a young man of large fortune from the north of England; that he came down on Monday in a chaise and four to see the place, and was so much delighted with it, that he agreed with Mr. Morris immediately; that he is to take possession before Michaelmas, and some of his servants are to be in the house by the end of next week."
"What is his name?"
"Bingley."
"Is he married or single?"
"Oh! Single, my dear, to be sure! A single man of large fortune; four or five thousand a year. What a fine thing for our girls!
"How so? How can it affect them?"
"My dear Mr. Bennet," replied his wife, "how can you be so tiresome! You must know that I am thinking of his marrying one of them."
"Is that his design in settling here?"
"Design! Nonsense, how can you talk so! But it is very likely that he may fall in love with one of them, and therefore you must visit him as soon as he comes."
"I see no occasion for that. You and the girls may go, or you may send them by themselves, which perhaps will be still better, for as you are as handsome as any of them, Mr. Bingley may like you the best of the party." [br] From the conversation between Mr. and Mrs. Bennet, we can conclude that Mrs. Bennet
选项
A、wanted to tell her husband something about their new neighbor.
B、wanted to get acquainted with their new neighbor.
C、wanted to persuade her husband to see the young man.
D、asked her husband’s permission to visit the new neighbor.
答案
C
解析
细节判断题。文中Mrs.Bennet与Mr.Bennet谈话目的就是希望丈夫能去拜访新的邻居从而为她的某个女儿创造机会。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3181206.html
相关试题推荐
Anineyearoldschoolgirlsingle-handedlycooksupasciencefairexperime
Anineyearoldschoolgirlsingle-handedlycooksupasciencefairexperime
Anineyearoldschoolgirlsingle-handedlycooksupasciencefairexperime
Shemanagedtofindawaytodivideherpossessionsbetweenherfourchildren,e
Theywere______alltheirpossessionsinordertopaytheirsubstantialdebts.A、o
Itisatruthuniversallyacknowledged,thatasinglemaninpossessionofa
WhichofthefollowingsentencesisCORRECT?A、Hebarelynotacknowledgedherpre
The______ofthelastmeetingwereapprovedunanimously.A、possessionsB、facilitie
Heaimedhisrifle,firedasingleshot,then______thespentcartridge.A、ejected
Frequentlysingle-parentchildren______someofthefunctionsthattheabsenta
随机试题
Hetoldhismotherthathehadbeen______atschoolbystudents.A、detainedB、ab
TheReasonableWomanStandardA)Sincethevolatilemixo
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessay.Youshouldsta
2013年二季度,我国税收月收入同比增速逐步提高,分别为7.9%,8.3%和12
质量管理体系文件由()批准发布。 A.管理者代表B.代理人C.授权
某场地分布有4m厚的淤泥质土层,其下为粉质黏土,采用石灰桩法进行地基处理,处理4
持票人对前手的追索权,自被拒绝承兑或者被拒绝付款之日起( );持票人对前手的再
根据我国现行法律规定,对下列哪些人员,人民法院在作出判决或者决定时,可以根据具体
我国固体废物管理范围中不包括液态废物。()
以下指标不是ARDS表现的是A.PaC0>45mmHg B.pH升高 C.P
最新回复
(
0
)