首页
登录
职称英语
What happened in the Palestinian areas according to the news item? [originaltext
What happened in the Palestinian areas according to the news item? [originaltext
游客
2023-11-12
79
管理
问题
What happened in the Palestinian areas according to the news item?
The new U.S. commitment of emergency medical aid came amid reports of [26]worsening humanitarian conditions in the Palestinian areas, and pressure from other Quartet members for action to ease the Palestinian Authority’s financial crisis. But in a talk with reporters in between morning and afternoon Quartet meetings, Secretary Rice insisted again that the economic dilemma is of the Hamas-led Palestinian government’s own making, [27]because it has spurned calls from the Quartet and others to accept international terms for Middle East peacemaking.
选项
A、There was a suicide bombing.
B、There was a cease-fire with Israel.
C、The humanitarian conditions were worsening.
D、Palestinian economy was boosting.
答案
C
解析
新闻提到,由于巴勒斯坦地区存在人道主义危机和来自四方成员的压力,美国许诺向巴勒斯坦地区进行紧急医疗援助。故选项C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3179204.html
相关试题推荐
Whatistheintentionofthisconference?[originaltext]Thisconference--WT
WhatisthetotalnumberofstudentsatDeepSpringCollege?[br][originaltext
WhatisthetotalnumberofstudentsatDeepSpringCollege?[br][originaltext
WhathappenedinLondonafewmonthsago?[br][originaltext](11)Afewmo
WhathappenedinLondonafewmonthsago?[originaltext](11)Afewmonthsa
Accordingtothepassage,whatdoestheburningtorchsymbolize?[br][original
WhatdoesMarythinkissoincredibleandwonderful?[br][originaltext]M:Thin
WhatdoesMarythinkissoincredibleandwonderful?[br][originaltext]M:Thin
WhatdoesMarythinkissoincredibleandwonderful?[originaltext]M:Thinkabou
Whoarethespeakers?[br][originaltext]F:Wellwhathavewegotthismorning?
随机试题
Adisputethat,accordingtoMPs,threatenstheverysurvivalofLondonMetr
Halloweenisconnectedwithevilthingsexcept______.[br]Accordingthepassag
Youmayknowthefeeling.It’sthelateafternoon,andyoustillhaven’tleft
喷射混凝土与围岩黏结强度合格标准为()A.I、II级围岩不应低于0.6MP
A.长效胰岛素 B.双胍类药物 C.α-糖苷酶抑制剂 D.磺脲类药物能促进
共用题干 WhyBuyShade-GrownCoffee?Whenpe
以下属于晶体智力的是( )A.记性超强 B.反应敏捷 C.博学多才 D.
根据我国宪法关于公民私有财产的规定,下列表述正确的有()A.公民的合法的私有财
2020年5月22日,李克强总理代表国务院在十三届全国人大三次会议上作《政府工作
关于我国《公司法》规定的公司资本制度,下列说法错误的是( )。A.《公司法》允
最新回复
(
0
)