首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] Internet experts are
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] Internet experts are
游客
2023-11-10
82
管理
问题
What is the passage mainly about? [br]
Internet experts are meeting in Malaysia this week to try to make the worldwide web work better for people who don’ t use western alphabets.
As is known to all, ff you send a letter and misspell the street name, a sbarp-eyed postal worker can still make sure that it can reach its destination. But the internet does not work that way. It needs precise informa- tion, and a single mistake in the address means that a message will not get through.
While western alphabets are largely similar, many others vary from country to country, making it even more difficult to provide the computer the right data. So them’ s now an effort to iron out differences between simplified Chinese and the traditional Chinese characters, South Korea and elsewhere, so that internet users can communicate more easily. The same p ’nnciple can be applied to Arabic, Thai and languages in the Indian sub-continent as well.
Agreement would also allow non-English equivalents for "dot com" and "dot biz" and the like, so-called top-level domain names, to be developed in other languages. The organization leading this discussion, the Internet Corporation for Assigned Names and Numbers, says it will be a major step forward in de-anglicizing the web.
选项
A、To train more sharp-eyed workers.
B、To provide more languages.
C、To clean up differences between languages.
D、To create more domain names.
答案
C
解析
此题是事实细节题,根据文中"So there’s now an effort to iron out differences between simlified Chinese and the traditional Chinese characters,South Korea and elswhere,so that internet users can communicate more easily,”C是正确选项。iron out消除
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3174649.html
相关试题推荐
WhichoneisNOTtrueabouttheresultoftheattack?[br][originaltext]A
Whyarethelivesofplantsnotwell-knowntomostpeople?[br][originaltext]
Whyarethelivesofplantsnotwell-knowntomostpeople?[originaltext]Alt
Howdidthewomanlearnabouttheprocessshedescribes?[br][originaltext]W:
Whatisthethemeofthesummit?[br][originaltext]Thisweek,leadersoft
Whatisthethemeofthesummit?[originaltext]Thisweek,leadersofthetop
Accordingtothenews,thenewtypeofricewascreatedby______.[originaltext
Whatcanwelearnfromtoday’syouth?[br][originaltext]Whydosomestude
Membersoftheclubarerequiredto______.[br][originaltext]M:Right,thisi
Membersoftheclubarerequiredto______.[originaltext]M:Right,thisisthe
随机试题
Whatisthepurposeofthespeaker?Togivesomeadviceonhowto______abooksto
[originaltext]Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivingan
下列说法正确的是( ) A.只由碳氢两种元素组成的化合物一定是烃类 B
订单发出到客户收到订单之间的这段时间被称为()。A.到达时间 B.订单周期
按照公允价值计量的情况下,涉及补价时,以下关于非货币性资产交换的会计处理说法正确
患者,女性,38岁。烈日下在建筑工地搬运约2小时后,感觉头痛、大量出汗、面色潮红
(2016年真题)下列关于封闭式基金交易的表述,不正确的是()。A.遵从价
某国有农场有土地48000亩,其中,耕地43000亩,1999年农场播种粮、豆、
操作风险评估的步骤中,属于准备阶段的有()。A.识别评估对象 B.绘制流程图
下列关于交易单位的说法中,错误的是( )。A.交易单位,是指在期货交易所交易的
最新回复
(
0
)