首页
登录
职称英语
Australia reacted towards the French test by______ [originaltext] France has
Australia reacted towards the French test by______ [originaltext] France has
游客
2023-11-10
82
管理
问题
Australia reacted towards the French test by______
France has carried out the first of a planned series of nuclear tests in the South Pacific despite strong international opposition. The French Defense Ministry said the device exploded at an underground site beneath Mururoa Atoll yielded less than 20 kilotons. Australian scientists described it as fairly small compared with previous tests. There’s been swift reaction from several countries. New Zealand and Chile have recalled their ambassadors to Paris in protest. Australia condemned the test and the U. S. expressed its regret. Before the nuclear device was exploded, the French President Jacques Chirac said his country might carry out fewer than the eight tests originally planned.
选项
A、recalling its ambassador to Paris
B、describing the test as insignificant
C、expressing its regret
D、expressing its disapproval
答案
D
解析
测试态度的间接题。根据文中“Australia condemned the test",可推测答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3173657.html
相关试题推荐
Whatdothespeakersmainlydiscuss?[br][originaltext]M:Hello,Mrs.Kelly.
Whatdothespeakersmainlydiscuss?[br][originaltext]M:Hello,Mrs.Kelly.
Whatdothespeakersmainlydiscuss?[originaltext]M:Hello,Mrs.Kelly.I’dl
Whatisthemainsubjectofthedebate?[br][originaltext]M:Wearehavingad
Whatisthemainsubjectofthedebate?[br][originaltext]M:Wearehavingad
Whatisthemainsubjectofthedebate?[originaltext]M:Wearehavingadebate
NahumAcostawasaccusedof______.[br][originaltext]Aformeraidetoth
NahumAcostawasaccusedof______.[originaltext]AformeraidetotheMexi
Howmanyvictimsarethereintheshotreportedinthenews?[originaltext]T
Whatisthewoman’spurposetovisittheman?[br][originaltext]M:Goodmornin
随机试题
【B1】[br]【B19】A、articleB、reportC、workD、feelingC由句子结构可知应填入一个名词作表语,但article(文
Thatteacherisverygood______children.A、overB、atC、onD、withDThatteacher
COMETOTHEFIRSTEVERDIOPTRADESHOW!Morethan200Algerianmanufacturersare
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout
Goodadviceis______price.A、overB、beyondC、aboveD、topB介词辨析题。此句中beyond是“超出”的
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
Youshouldspendabout20minutesonthistask.Thediagramshowsthest
下列属于地下排水设施的有()。A.边沟 B.盲沟 C.暗沟 D.渗沟
下列对框支承隐框玻璃幕墙的玻璃板块安装的说法,不符合规范要求的有()。 A
按照《价格法》、《房地产经纪管理办法》等法律法规要求,房地产经纪机构应( ),
最新回复
(
0
)