首页
登录
职称英语
This news item is mainly about______. [br] [originaltext] An American comman
This news item is mainly about______. [br] [originaltext] An American comman
游客
2023-11-10
75
管理
问题
This news item is mainly about______. [br]
An American commander in Iraq has admitted that most of the Al-Qaeda leaders who were the target of a major U. S. led offensive north of Bagdad have fled. Thousands of U.S. and Iraqi troops have bee engaged in heavy fighting in the city of Baquba for the last four days. But lieutenant general Rey Odyanno said he believed only lower level Al-Qaeda fighters were now there. Lieutenant general Rey Odyanno said 80% of what he called the upper level Al-Qaeda leaders in the city had already fled. (30)He went on to say that 80% of its lower level figures were still there. But it is a surprising admission. The U. S. military built this offensive involving 10, 000 American and Iraqi troops as a major effort to eliminate Al-Qaeda from Baquba.
选项
A、A city official of Baquba.
B、Lieutenant general Rey Odyanno.
C、An upper level Al-Qaeda leader.
D、An Iraqi command.
答案
B
解析
细节题。从新闻中可知he指的就是Lieutenant general Rey Odyanno。故正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3173511.html
相关试题推荐
WhendidtherallygathernotfarfromtheWhiteHouse?[br][originaltext]
WhendidtherallygathernotfarfromtheWhiteHouse?[originaltext]InWa
What’stheUStroopcasualty?[br][originaltext]TheUSmilitarywrappedup
Theemergencyreliefwouldbeprovidedfor______.[br][originaltext]Legisl
AustraliareactedtowardstheFrenchtestby______.[originaltext]Francehas
Howshouldcheerleadingbeviewedaccordingtothepassage?[br][originaltext]
Howshouldcheerleadingbeviewedaccordingtothepassage?[originaltext]At
Whatdoestheconversationsayaboutthepassenger’sticket?[br][originaltext
Whatdoestheconversationsayaboutthepassenger’sticket?[br][originaltext
WhatistheStudentActionCoalitiontryingtodo?[br][originaltext]W:Hmm,h
随机试题
Themissingboyswerelastseen______neartheriver.A、playingB、tobeplayingC、
WhenFacebooksaiditwouldstartadatingserviceinColombiainSeptember,
TheexampleoftheEnglishschoolboywasusedtoshowthat______.[br]Theexam
PassageOneWhatdoes"levellingtheplayingfield"inthelastparagraphme
Foxesandfarmershavenevergotonwell.Thesesmalldog-likeanimalshave
Ifyousitalldayatanofficeandworryaboutitseffectonyourweight
提取过程中可加入0.1%盐酸的提取物是A.黄酮 B.黄酮醇 C.异黄酮
共用题干 患者,男性,24岁。严重腹泻3天。入院后诊断为急性细菌性痢疾。护士为
A.多组分或者化学结构尚不明确的化学药品或者治疗用生物制品 B.中药、天然药物
患者家属加入医患关系中带来的负面效应是A.加重了医务人员的责任 B.增加了对医
最新回复
(
0
)