首页
登录
职称英语
The bomb attacks happened in London with a casualty of [br] [originaltext]
The bomb attacks happened in London with a casualty of [br] [originaltext]
游客
2023-11-09
90
管理
问题
The bomb attacks happened in London with a casualty of [br]
Police in London have warned people to remain cautious following the bomb attacks during Thursday morning’s rush hour on the city’s transport system. The attacks are believed to have killed at least fifty people and injured around seven hundred more.
The first attack came just before nine in the morning on a train close to the main station in the city’s financial district; minutes later the worst incident occurred: a bomb exploded in a deep underground line, killing more than twenty people. A third bomb on another underground train tore a hole through a tunnel wall, throwing broken pieces onto a nearby track and involving a further two trains. The fourth explosion raised the roof off a bus.
The attacks were timed to cause maximum disruption during the morning rush hour, and with the underground network still shut down the city’s workers are faced with a long walk home.
选项
A、The bomb attacked a subway with over twenty people killed.
B、Broken pieces of a tunnel wall were thrown.
C、The roof of a bus was blown down.
D、The bomb attacked a train in the financial district.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3170904.html
相关试题推荐
UndertheagreementbetweenTurkeyandArmenia,[originaltext]TurkeyandArm
Whatisthebesttitleofthepassage?[originaltext]Somedesertanimalsca
Whatdoesthemanneedfromthelibrary?[br][originaltext]W:Hi.CanIhelpy
Whatdoesthemanneedfromthelibrary?[br][originaltext]W:Hi.CanIhelpy
Whatdoesthemanneedfromthelibrary?[originaltext]W:Hi.CanIhelpyou?M:
WhydidNancygotothestore?[br][originaltext]Salesperson:MayIhelpyou?
WhydidNancygotothestore?[br][originaltext]Salesperson:MayIhelpyou?
WhydidNancygotothestore?[originaltext]Salesperson:MayIhelpyou?Nancy:
Whenwilltherescueresume?[br][originaltext]RescueworkersillFrancesa
Whenwilltherescueresume?[originaltext]RescueworkersillFrancesayane
随机试题
[originaltext]CanIletyouknowlater?(A)Thatwouldbefine.(B)No,Ican’tl
PASSAGETHREE[br]Whyisthereproductivecollapseparticularlyworrying?Becaus
[originaltext]ElizabethBlackwell,bornin1821inBristol,England,[16]wa
TheauthormentionseachofthefollowingasacauseofexcessinventoryEXCEPT_
某16层民用建筑,一层及二层为商业服务网点,每层建筑面积为3000㎡,分隔成单元
下列账户中期末如有余额表现在借方的有()。A.债权结算账户 B.投资权益账户
在1:500地形图上实量距离为30cm,高差为0.5m,则坡度为()。A.1
长期熬夜会对药物吸收产生影响,与下列哪一项有关()。A:药物因素 B:性别因
寻找房地产推广主题的方法主要有( )。A.从需求定位寻找 B.从产品定位寻找
认知心理学的主要特点包括()。 (A)从整体的观点出发研究构成人的心理的基本
最新回复
(
0
)